DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’Ü ÖZLEMLE YAD EDİYORUZ

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’Ü ÖZLEMLE YAD EDİYORUZ

Gölcük Niğdeliler Derneği Başkan Yardımcısı Cemil Çakmak,

Gölcük Niğdeliler Derneği Başkan Yardımcısı Cemil Çakmak, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 79. Ölüm yıl dönümü münasebetiyle basın açıklaması yayınladı.

Çakmak, “Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 79. Yıldönümünde saygı ve özlemle anıyoruz. Ülkemizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk birçok devrimler yapmıştır. Bu devrimlerle tüm dünyada bütün ülkelerin önünde bizi temsil etmiştir.”

“Bizler Türkiye Cumhuriyeti’nin birer neferi olarak atalarımızı asla unutmayacağız, unutturmayacağız”

“1919 yılında başlattığı mücadele ile tüm mazlum devletlere örnek olan Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları bizim her zaman yüreğimizde yaşıyor olacaktır. Bizler Türkiye Cumhuriyeti’nin birer neferi olarak atalarımızı asla unutmayacağız, unutturmayacağız. Ülkemizin çağdaş, modern ve saygın bir konuma gelmesi için canlarını ortaya koyan başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün Gazi ve Şehitlerimizi şükranla anıyoruz.”

“Allah tüm güvenlik güçlerimizi ve emniyet teşkilatımızı korusun”

“Gölcük Niğdeliler Derneği olarak bizler 10 Kasım törenlerinde yerimizi alacağız, törenlere katılımı bayraklarımızla sağlayacağız. Ülkemizde yaşanan terör olaylarında hayatlarını kaybeden gencecik şehitlerimizi dualarımızla yad ediyor, vatan toprakları için canlarını pahasına katan tüm Güvenlik Güçlerimizi ve Emniyet Teşkilatımızı da yüce Allah’a emanet ediyoruz. Rabbim tüm vatansever Türk Milletini korusun.”

SONY DSC

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.