DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Öğretmenler, Öğretmenevinde Yemekte Bir Araya Geldiler

Öğretmenler, Öğretmenevinde Yemekte Bir Araya Geldiler

Gölcük Öğretmenevi tarafından 24 Kasım Öğretmenler gününde ilçemizde görev yapan Öğretmenler için yemek verildi. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’te yemeğe katılarak, Öğretmenlerin bu mutlu gününde onların yanında oldu.

İlçe Protokolü katılım sağladı

24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu ve Öğretmenlerin katılımıyla akşam yemeği programı düzenlendi.

Öğretmenler mutluluklarını dile getirdi

Öğretmenevi’nde verilen yemek renkli görüntülere sahne oldu. Yemeğe katılan Öğretmenler meslektaşlarıyla sohbet etme fırsatı buldu. Öğretmenler böylesine önemli bir günde meslektaşlarıyla bir arada olmaktan dolayı mutlu olduklarını dile getirdiler.

Ellibeş, “Tüm Öğretmenlerimizin ellerinden öpüyorum”

Programda duygu ve düşüncelerini dile getiren Başkan Ellibeş “Hepinizin 24 Kasım Öğretmenler gününüzü kutluyorum. Bugün bizler için farklı bir gün. Bu gecede sizlerle birlikte olmaktan çok mutlu oldum. Tüm öğretmenlerimizin ellerinden öpüyorum. Sizlerin hislerinizi gerçekten iyi anlıyorum. Bu vesileyle tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü bir kez daha kutluyor ve görevlerinizde başarılar diliyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

 Altıntaş, “Önemli olan mesleki eğitim için de eğitimlerinin alınmasıdır”

Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş yaptığı konuşmasında “24 Kasım Öğretmenler gününü bir kez daha kutluyor ve bu senede Öğretmenlerimizi unutmayan Öğretmenevi yetkililerine gönülden teşekkür ediyorum. Burada önemli olan mesleki eğitim için de eğitimlerinin alınmasıdır. Bu gecede yine sizlerle birlikte olmaktan dolayı mutlu olduğumu bir kez daha dile getiriyor, öğretmenler gününüzü kutluyorum” dedi.

Gülsuyu, “Sizler nesilleri aydınlatan önemli unsurlarsınız”

Gölcük Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu yaptığı konuşmada, “Bu güzel gecede öğretmenlerimizi unutmadığımızı göstermek adına bir araya geldik. Sizler nesilleri aydınlatan önemli unsurlarsınız. Bütün değerli Öğretmenlerimizin Öğretmenler günlerini kutluyor, hepinizin görevinde başarılar diliyorum” diyerek konuşmasını bitirdi.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.