DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

ÖRNEK BİR KONGREYE İMZA ATACAĞIZ

ÖRNEK BİR KONGREYE İMZA ATACAĞIZ

CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri,

 Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölcük İlçe Yönetimi, olağan kongreleri öncesinde son toplantısını geçtiğimiz akşam yaptı. Toplantıda konuşan CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri, “CHP’nin kongreleri her zaman dayanışma içinde geçer, hafta sonu da örnek bir kongreye imza atacağız” dedi.

CHP’nin kongresi, CHP kültür ve gelenekleri ile kavgasız ve gürültüsüz bir şekilde olur

Toplantıya CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri, parti yönetimi, CHP Belediye Meclis üyeleri ve partililer katıldı. Toplantıda konuşan CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri, yaptığı açıklamada şu sözleri söyledi: “Yarın gerçekleştireceğimiz Olağan Kongremizi gerçekleştireceğiz. İki adaylı bir kongre olacak. Çok değerli eski belediye başkanı Ertuğrul Akalın da bu yarışın içinde olacak. CHP’nin kongresi, CHP kültür ve gelenekleri ile kavgasız ve gürültüsüz bir şekilde olur. Kılıçlar çekilmez. Kardeşlik, birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde bir kongre olacağının mesajını vereceğiz” dedi.

“Artık partimizde küskünlük yaşanmayacak”

Açıklamasına devam eden Başkan İşeri, “CHP geleneklerine uygun bir kongrede buluşacağız. CHP, gerçekten çok sesli ve demokratik bir partidir. Hiçbir üyenin adaylığı engellenmez. Her üyemiz, başkanlığa aday olabilir. Yarışın kazananı CHP olacak. Yarış bittiği zaman, Ertuğrul Akalın’ın da dediği gibi kaybedersek partimize olan görevimizi her zaman yerine getireceğiz, çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Milletvekillerimiz, il ve ilçe yöneticilerimizin kongremize katılımları olacak. Delegelerimizin de tamamının bu kongreye katılmasını bekliyoruz. Kongre sürecini yönetecek arkadaşlarımıza da bu toplantıda görevlerini vereceğiz. Kongremizin ilçemize ve partimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.