DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

ŞYD ORGANİZASYON FARK YARATACAK

ŞYD ORGANİZASYON FARK YARATACAK
29.11.2017
1.146
A+
A-

Gölcük yeni Organizasyon firmasına kavuştu

İlçemiz yeni bir organizasyon şirketine daha kavuştu. ŞYD Organizasyon dün açılışını vatandaşların katılımı ile gerçekleştirdi.

Açılış törenine Gölcük Belediye Başkanı Yardımcısı Levent Değirmenci, ve açılışın sahibinin eş, dost ve akrabaları katılım gösterdi.

Değirmenci, “Tekrardan hayırlı olsun”

İlçemize yeni bir renk katacak olan Merkez Mahallesi 20.Sokakta bulunan ŞYD Organizasyon’un açılış kurdelesini Gölcük Belediye Başkanı Yardımcısı Levent Değirmenci keserken kısa bir açılış konuşması yaptı. Değirmenci konuşmasında, “Her ikinize girmiş olduğunuz bu yolda başarılar diliyorum. Tekrardan hayırlı olsun” dedi.

Açılışa katılan herkese de teşekkürlerini de ilettiler

Dükkânın ortakları Şeydanur Aşkın Deniz ve Ayşe Aşkın bu açılışı gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadığını belirtirken açılışa özel full kına paketini 900 TL’ye sattıklarını da belirtti. ŞYD Organizasyon kına, sünnet, nişan, hastane odası ve doğum günü organizasyonlarını da yaptıklarını da söylediler. Açılışa katılan herkese de teşekkürlerini de ilettiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.