DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

TALİMAT BAHÇELİ’DEN

TALİMAT BAHÇELİ’DEN

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, Muhtarları dolaşıyor

 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Aydın Ünlü ve yönetimi, dün MHP Gölcük İlçe Teşkilatı’na gelerek Gölcük’te birçok noktaya ziyaretler gerçekleştirdi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatıyla gerçekleştirilen ziyarette Muhtarlar ziyaret edilerek, muhtarların sorunları ve istekleri dinlenildi.

472 Muhtarımızı Genel Başkanımız ile buluşturacağız

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır ile birlikte dün Türkiye Muhtarlar Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Bilge Saral ve Muhtarları yerinde ziyaret etti. Ziyarette konuşma yapan Başkan Ünlü, şu sözleri dile getirdi: “Buraya Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin isteği doğrultusunda, siz değerli Muhtarlarımızı dinlemek ve sorunlarınızı çözebilmek için öneriler oluşturmak için geldik. Bugün siz değerli Muhtarlarımızı ziyaretimizi problemleriniz varsa dinlemeye, sıkıntılarınızın çözümünde ise vesile olmak isteğimizi belirtmek için gerçekleştirdik. Daha sonra, 12 ilçe bittikten sonra Ocak ayının ortaları gibi 472 muhtarımızı Genel Başkanımız Devlet Bahçeli ile buluşturacağız. Tüm muhtarlarımızla görüşüp uygun gün ve saate sizleri alıp genel merkeze götüreceğiz ve sonrasında bir konferans toplantısı yapacağız” dedi.

Ünlü,”Sizin seçilmiş insanlar olduğunuzu biliyoruz”

Ziyarette konuşmalarına devam eden MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “Bizler bugün sizleri siyaset yapmak için ziyaret etmedik. Bizler bütün Muhtarlarımızı seviyoruz. Sizin seçilmiş insanlar olduğunuzu biliyoruz. Muhtar, bir milletvekili veya belediye başkanı gibi bir siyasi partinin gücünü arkasına alan biri değildir. Kendi şahsi kimlikleri ile sahaya çıkmış, kendi insanlığı ve sevgisi ile kamuoyunun takdirini toplamış ve muhtar olarak seçilmiş insanlarsınız. Bizim arkamızda siyaset var. Biz bu siyasi güçle aday oluyoruz. Ama siz, kendi kişiliklerinizle aday olup kazanmış kişilersiniz. Sizler bizim için anlam ifade ediyorsunuz. Genel başkanımızın bu talimatı bizlere çok önceden verilmişti. AK Parti’nin muhtarlar toplantısı yapmadan önce bizlere verilmiş bir talimattı. İlk öneriyi getiren Sayın Genel Başkanımızdı. Şimdi de sizleri dinlemek istiyoruz. Gölcük hareketli ve depremde yara almış bir yer. Gölcük’te çözülmeyecek problem yok. Yardımcı eleman tutulması konusunda muhtarların istekleri var” dedi.

Saral, “Sorunlarımızın çözülmesini istiyoruz”

 Başkan Ünlü’den sonra konuşma yapan Türkiye Muhtarlar Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Bilge Saral, “Derneğimize hoşgeldiniz. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’ye biz Muhtarları önemsediği için teşekkür ediyorum. Bu yüzden ziyaretiniz bizleri memnun etmiştir. Ben 1989’dan bu yana muhtarlık mesleği ile iç içeyim. 2004 yılından bu yana dernek başkanıyım. Amacım, muhtarlarımıza yardımcı olmak ve yanlış yapmalarını engellemektir. Herkes muhtarlara bir evrak gönderiyor. İZGAZ iskan ve ruhsatı olmayan binalara doğalgaz açmak için muhtarlardan evrak istiyor. Binanın 2004 senesinden önce yapıldığını ve doğalgaz açılmasına uygundur kağıdı istiyor. Biz bu konudaki şikayetlerimizi yaptık. Yurtta kalan öğrencilerin hafta sonlarında çıkması için üç adres vermek hakkı var. Muhtara hangi evde kaldığına dair bilgi istiyorlar. Muhtar, kimin nerde kaldığını bilemez. Biz kimin ne olduğunu bilemeyiz. Yurtta kalan öğrencinin başka bir gün nerede kaldığını bilemeyiz. Bu konudaki sorunlarımızın çözülmesini sürekli talep etmekteyiz.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.