DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Ücretsiz Özel Yetenek Kursları kazandırmaya devam ediyor

Ücretsiz Özel Yetenek Kursları kazandırmaya devam ediyor

13 genç, komiser yardımcısı adayı olmaya hak kazandı

Polis Amirleri Eğitim Merkezi (PAEM) 3. dönem sınavını kazanan asil ve yedek öğrenciler geçtiğimiz günlerde açıklandı. PAEM sınavına Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı Ücretsiz Spor Özel Yetenek Kurslarında hazırlanan 13 genç bu sınavlarda başarılı olarak komiser yardımcısı adayı olmaya hak kazandı.

HAYALLER HAYATLARLA BULUŞTU

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun talimatıyla üç yıl önce açılan Ücretsiz Spor Özel Yetenek Kursları gençlerin hayallerini hayatlarıyla buluşturmayı sürdürüyor. Dışarıda çok pahalı olduğu için spor özel yetenek sınavlarına gidemeyen ve bu nedenle hayallerinden vazgeçmek zorunda kalan gençler Büyükşehir Belediyesi’nin Ücretsiz Spor Özel Yetenek Kurslarıyla hayallerine ulaşmanın mutluluğunu yaşıyor. Bugüne kadar çok sayıda genç, Büyükşehir’in açtığı bu kurslara katılarak, POEM ve PAEM’in yanı sıra, birçok üniversite ile lisenin özel yetenek sınavıyla öğrenci kabul eden bölümlerini kazanmaya başardı.

13 GENÇ KOMİSER YARDIMCISI OLMAYA HAK KAZANDI

Ücretsiz Spor Özel Yetenek kursları son olarak Polis Amirleri Eğitim Merkezi’nin açtığı sınavlarda farkını bir kez daha ortaya koydu. Zira bu sınavlara Ücretsiz Özel Yetenek Kurslarında hazırlanan 13 genç söz konusu sınavda başarılı oldu. Böyle 13 genç komiser yardımcısı olmaya hak kazanarak hayallerine bir adım daha yaklaştı.

KALİTELİ EĞİTİMİN SONUÇLARI

Büyükşehir Belediyesi Ücretsiz Spor Özel Yeteneklerine büyük önem veriyor. Kaliteli eğitim sayesinde çok sayıda genç bu sınavlardan başarı ile çıkıyor. Öğrenciler, bu sınavlara alanında uzman eğitmenler tarafından hazırlanıyor. Öğrencilere, İsmet Paşa Stadyumu’nda, tempolu koşu, açma-germe hareketleri, arttırma koşulları, şınav ve mekik egzersizleri yaptırılıyor. Diril ve koordinasyon çalışmaları ile kuvvet ve dayanıklılık antrenmanları ise 50. Yıl Spor Salonu’ndaki gerçekleştiriliyor.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.