DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

UYGUN FİYAT, KALİTELİ HİZMET PRENSİBİMİZDİR

UYGUN FİYAT, KALİTELİ HİZMET PRENSİBİMİZDİR

Elit Oto Bakım ve Onarım Servisi İşletmecisi Arif ECE

Otomotiv sektöründe yıllarını bu işe adamış olan Arif ECE yönetiminde ELİT Oto Bakım ve Onarım servisi müşterileri tarafından da büyük bir taktirle izlenmektedir. Gölcük itfaiyesi yanında en iyi hizmeti vermenin mutluluğunu yaşayan Elit Oto Her türlü araçların bakım ve onarımını itinalı bir şekilde yapmaktadır.

GELİŞEN TEKNOYOJİYİ YAKINDAN TAKİP ETMEKTEYİZ

Otomobilinizi içinizin rahatlığı ile ELİT OTO BAKIM ONARIM SERVİSİ’ne teslim edebilirsiniz. Otomobilinizle ilgili teknik bilgi sahibi mekanik ustalarımızla hatasız hizmet sunmayı benimsemiş olan oto bakım tamir servisimiz, kusursuz hizmet anlayışı ile müşteri memnuniyetini ön plana tutarak modern ekipman ve cihazlarla kalitemizi belli etmekteyiz. Mekanik bölümümüzde ustalığı hız ile birleştirerek otomobilinin sorunlarını acil olarak çözmeyi planlıyoruz. Gelişen teknolojiyi yakından takip ediyor, en iyi hizmeti en kısa zamanda veriyoruz. Aracınız servisimize gelir gelmez arıza teşhis bağlantısı ile aracın kendi yönetim sistemine bağlanıp, verileri kontrol ederek araca fiziki müdahalede bulunmadan arıza tespitini yapıyor, bu sayede gereksiz parça değişimi ve zaman kaybını önleyerek hizmetimizdeki verimliliği ve tasarrufu artırıyoruz. Yağ değişimi, hava, yakıt, polen filtresi, fren sistemi, egzoz gaz emisyonu kontrolü, lastik ve klima bakımı, mekanik ve motor hizmetlerini en uygun işçilik, orijinal ya da muadili yedek parçalarla sağlıyor, aracınızın ihtiyaç duyduğu tüm bakım, onarım ve servis hizmetlerini titizlikle ve hızlı bir şekilde sunuyoruz.

HER MODEL VE MARKA ARACA MÜDAHALE EDEBİLİYORUZ

Servisimize gelen her araç, uzman personelimiz ve teknik cihazlarımızla kontrolden geçirilir. Müşterilerimize yedek parça hakkında bilgi verilir ve bu parçalara ait alternatifler sunulur. Deneyimli personelimiz, her marka ve modelde araca müdahale edebilme kapasitesindedir. ELİT Oto’da tüm marka ve tüm modellerin yürüyen aksam, dallarındaki tüm arızaları profesyonel kadrosu ve teknolojik ekipmanlarıyla en ekonomik yollarla çözüme kavuşturulmaktadır. Aracınız ne olursa olsun size bu konuda en iyi hizmeti veren ELİT OTO BAKIM ONARIM SERVİSİ Çiftlik Mahallesi Atatürk Bulvarı 330/C adresinde siz değerli müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.