DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Yavru Kurtlardan macera dolu kamp

Yavru Kurtlardan macera dolu kamp

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü izcilerinin Kartepe’de yaptıkları macera dolu kamp sona erdi.

 Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Sancak İzci Ünitesi, hafta sonunda kamp düzenledi. 40 Yavrukurt izcinin yanı sıra eğitimci lider Ertan Silan ve izci gönüllülerinin katılımıyla Kartepe Pazarçayır’da düzenlenen kamp boyunca, izcilere ilk yardım, izci düğümleri ve temel izcilik bilgileri eğitimi verildi.

ATA SPORLARINI ÖĞRENDİLER

Geleneksel spor dallarının da öğretildiği kampta izciler Matrak, Mangala, Mas Güresi ve Geleneksel Okçuluk konusunda eğitim aldı. İzciler verilen eğitimlerin ardından düzenlenen turnuvada ekip arkadaşlarıyla ve diğer izciler ile dostluk çerçevesinde mücadele etti.

ÖZGÜVEN VE SAYGI

İzci Lideri Ertan Silan, geleneksel spor dallarının önemine vurgu yaparak “Bu spor dalları sayesinde izcilerimiz atalarının yaptığı sporları öğreniyorlar. Aynı zamanda karşısındakine saygı duymayı ve özgüven gibi değerleri de kazanmış oluyorlar” dedi.

 FİDAN DİKTİLER

Kampın son günü izciler kamp alanına getirdikleri köknar ve kestane fidanlarını açtıkları çukurlara dikti. Kamp, son akşam düzenlenen çevre temalı kamp ateşi programında sergilenen piyes ve gösteriler ile son buldu.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.