DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

YELKEN SPORUNUN ÖNEMİNE İŞARET ETTİLER

YELKEN SPORUNUN ÖNEMİNE İŞARET ETTİLER

Gölcük Yelken Kulübü ailesi Kardelen Cafe’de bir araya geldi

Gölcük Yelken Kulübü Başkanı Zafer Cebeci geçtiğimiz gün 15 öğrenci ve velilere Kardelen Cafe’de kahvaltı organize etti. Başkan Cebeci, “Amacımız birlik ve beraberliğimizi sağlamak” dedi.

Cebeci, “Bugün burada amacımız birlik ve beraberliğimizi sağlamak”

Geçtiğimiz gün 15 öğrenci ve velilere yönelik Kardelen Cafe’de kahvaltı programı organize eden Gölcük Yelken Kulübü Başkanı Zafer Cebeci ve Yönetimi, yelken sporcuları ve aileleriyle bir araya gelmekten mutluluk duyduklarını belirtti. Geçtiğimiz hafta 10 Kasım Atatürk’ü Anma münasebetiyle gerçekleştirilen Yelken Yarışları ilçemizde ve bölgemizde önemli etkiler yarattı. Yelken Yarışlarına katılım sağlayan sporcuların yorgunluğunu atmak hem de başarılarını kutlamak münasebetiyle bir araya gelinen organizasyonda oldukça renkli anlar ortaya çıktı. Gölcük’te yeniden Yelken Kulübü’nü oluşturan Başkan Cebeci ve Yönetimi ilçemizde gerçekleştirdikleri organizasyonun kendilerini oldukça mutlu ettiğini ifade ederken, organizasyona destek veren Gölcük Belediyesi’ne ve emeği geçen herkese teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

Cebeci, “Yelken Sporu bağlı bulunduğu yere değer katar”

Başkan Cebeci, “Gerçekleştirdiğimiz etkinlik sonrası öğrencilerimiz ve velilerimiz ile burada beraber olmaktan mutluluk duyuyoruz. Bugün burada amacımız birlik ve beraberliğimizi sağlamak. Yelken Sporu bağlı bulunduğu yere değer katar, çocuklarımıza ise oldukça fayda sağlar. Sizler çocuklarınızı bize yönlendirerek örnek oldunuz. Bizim kapımız bu sporu seven herkese açık” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.