DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Yemin Edip İzci Oldular

Yemin Edip İzci Oldular

İzmit’te 25 çocuk yemin ederek izci oldu. Kuruçeşme’de bulunan Erol Olçok Kültür Merkezi’nde düzenlenen izcilerin yemin törenine İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Güray Oruç da katıldı.

Yemin eden çocukların alillerinin de yer aldığı yemin törenine konuşan Başkan Yardımcısı Güray Oruç, “Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan’ın çocuklarımızın en iyi şekilde yetişmesine büyük önem veriyor. Geleceğimizi emanet edeceğimiz evlatlarımızın çok iyi yetiştirilmesinde en büyük görev anne ve babalara düşüyor. İzmit Belediyesi olarak biz de bu konuda elimizden geleni yapıyoruz. Çocuklarımıza bisiklet, basketbol topu dağıtıyoruz. Kurslar düzenliyoruz. Bunları da çocuklarımız daha donanımlı, bilgi olsunlar diye yapıyoruz” dedi.

İzci Lideri Muzaffer Gündüz de “İzmit Belediyesi, İzcilik için ne gerekiyorsa her türlü desteği veriyor. Desteklerinden dolayı Belediye Başkanımıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Biz çocuklarımıza en güzel konuşmayı, yeri geldiği zaman susmayı, ağlaması gereken yerde ağlamayı, gülmesi gereken yerde gülmeyi hepsinden önce bayrağını, vatanını, insanları sevmeyi öğretiyoruz” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.