DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

1 AYDA 1182 KİŞİYE ÜCRETSİZ SAĞLIK HİZMETİ

1 AYDA 1182 KİŞİYE ÜCRETSİZ SAĞLIK HİZMETİ

BAŞİSKELE’DE SAĞLIK HİZMETLERİ

 SAĞLIKLI YAŞAM BAŞİSKELE’DE ÖNEMSENİYOR

 Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz göreve geldiği günden bu yana kentinde sağlık hizmetlerine büyük önem verdi. 7 Yıldızlı Kent misyonunun da içinde yer aldığı “sağlıkta yıldız” değerleriyle birçok sağlık yatırımına ve sağlık hizmetlerine imza attı.

Bu kapsamda kurulduğu günden bu yana ücretsiz birçok sağlık hizmetini sunan Başiskele Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri çalışmalarına yine devam ediyor. Yapılan sağlık yardımları ile ilgili hiçbir zaman görsel bir paylaşım ve haber yaptırmayan Başiskele Belediyesi bunların yanı sıra bugünlerde saha gezilerini gerçekleştiriyor.

Saha gezileriyle ve Başiskele Belediyesi yeni hizmet binasında, semt konaklarında, bayan spor merkezlerinde ücretsiz olarak diyetisyen ve psikolog hizmeti veren ekipler 1 ayda 1182 kişiye ulaştılar. Bunların 542’si saha ziyaretleri ile ulaşılan kişi sayısını oluştururken geriye kalan 640’ı müdürlük ve tesislerde verilen hizmetler ile erişilen kişileri kapsıyor. Genel olarak rakamlara bakıldığında Kasım ayında ortalama 41 vatandaşa psikolojik destek hizmeti verildiği kaydediliyor.

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz: “Kentimizde sağlıklı yaşam bizler için büyük önem arz ediyor. Biz bu hizmetleri yaparken hep şunu dedik sloganımız şuydu “Benim Ailem, Senin Çevren” birey sağlıklı olursa, ailesiyle iletişimi de sağlıklı olur ve dolayısıyla çevresiyle de sağlıklı bir iletişimde olduğundan toplumun yapısını oluşturur. Bu yüzden kentimizde yaşayan tüm vatandaşlarımızın sağlıkları bizler için büyük önem arz ediyor. Bunlar için semt konaklarımızda, bayan spor merkezlerimizde, müdürlük bünyemizde hizmetlerimiz sürdüğü gibi. Bizlere gelen vatandaşların yanı sıra bizler de vatandaşlarımızın ayağına gidiyoruz. Ekiplerimiz ile bu kapsamda da bir dizi ziyaret gerçekleştirerek sağlık hizmetini kapınıza kadar getiriyoruz. Doktorlarımız, hemşirelerimiz, diyetisyenlerimiz sizlerin de her an kapı zilini çalıp ziyarete gelebilir.” Dedi.

Bu konuda ayrıntılı bilgi almak isterseniz de Başiskele Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü telefon numarası 310 12 86. Aynı zamanda Sağlık İşleri Müdürlüğü belirli dönemlerde seminerler de gerçekleştiriyor. Önceki haftalarda diyabet haftası kapsamında bayan spor merkezinde gerçekleştirilen seminere yaklaşık 25 kişi katılım sağladı ve birebir faydalandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.