DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölmek Kursları’na ilgi büyüyor

Gölmek Kursları’na ilgi büyüyor

 

Gölcük Belediyesi ve Gölcük Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile açılan Gölmek Kursları’na ilgi büyüyor. Halıdere Kurs Merkezi’nde verilen İğne Oyası Kursu ile ev hanımlarımız hem sosyalleşiyor hem de el becerileri gelişiyor.

Hanımlar kurslardan oldukça memnun

Ev hanımlarına yönelik Gölcük Belediyesi ve Gölcük Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile verilen Gölmek Kursları başladığı günden beri yoğun ilgi görüyor. Halıdere Kurs Merkezi’nde verilen iğne oyası kursu İğne Oyası Kurs Eğitmeni Reyhan Özöztürk tarafından veriliyor. Kursiyerler verilen kurslardan duydukları memnuniyeti dile gelirdiler. Kursiyerler, “Gölcük Belediyesi ve Gölcük Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile açılan Gölmek Kursları’ndan çok memnunuz bu kurslar sayesinde hem yeni bir şeyler öğreniyoruz hem de sosyalleşiyoruz. Reyhan Hocamız sayesinde birbirinden güzel iğne oyası teknikleri öğrendik. Bu öğrendiğimiz iğne oyası teknikleri ile kendimize ve sevdiklerimize birbirinden güzel el işleri yapıyoruz. Kursumuza katılan bazı arkadaşlarımız öğrendiği iğne oyası teknikleri ile yaptığı birçok ürünü satarak aile ekonomisine katkıda bulunuyor. Bu nedenle biz bu kurslardan son derece memnunuz” dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.