DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

2018 yılı ülkemize barış ve huzur getirsin

2018 yılı ülkemize barış ve huzur getirsin

Gölcük Otantik Folklor Gençlik Spor Kulübü Derneği ve Gürcü Kafkas Kültür Evi Derneği Başkanı Safet Çelik, yeni yıl temennilerini dile getirdi.

Ülkemize huzurun ve barışın indiği bir yıl olsun

Çelik, açıklamasında şu sözleri söyledi: “Kederiyle, mutluluğuyla 2017 yılını geride bırakıyoruz. Yepyeni umutlar ve beklentilerle 2018 yılına giriyoruz. Yeni yılda barış ve kardeşliğin egemen olmasını, iyimserliğin canlanmasını, taze sevgilerin artmasını ve güneşin yeni güne bir umut olarak doğmasını temenni ediyorum. Ülkemizin ve bölgemizin 2017 yılında yaşadığı felaketlerin artık geride kalmasını; terör olaylarının nihayete ermesini ve güney komşularımızda süren kardeş kavgasının artık bir son bulmasını Yüce Allah’tan diliyorum.  2018 takvim yılının, ülkemize ve insanlığa sağlık, barış, huzur ve mutluluk getirmesini niyaz ediyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.