DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

38.Sokak’ta hasar gören refüj yeniden onarıldı

38.Sokak’ta hasar gören refüj yeniden onarıldı

Gölcük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri tarafından geçtiğimiz aylarda yenilenen ve Prestij yol olan 38. Sokak’ta bulunan orta refüj yeniden hasar oluşunca Belediye ekipleri tarafından onarıldı.

 Bir çözüm bulunmalı

Merkez Mahallesi 38. Sokak üzerinde araç park edilmemesi için yolu ikiye bölen refüj geçtiğimiz aylarda  bir kamyonun çarpması sonucu hasar almıştı ve kısa sürede Gölcük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri tarafından  hasar gören refüj onararak eski görünümüne kavuşturulmuştu. Yapılan çalışmadan kısa bir süre sonra aynı hasar yeniden oluşunca belediye ekipleri yeniden hasar gören refüjü onardı. Çevredeki vatandaşlar, ”Gölcük Belediyesi’nin yapmış olduğu çalışma ile sokağımız oldukça renklendi. Gölcük’ün en büyük problemlerinden olan Trafik ve park sorununa ne yazık ki 38. sokakta da yaşanıyor. 19 Mayıs Caddesi üzerinde bulunan iş yerlerinin malları 38. Sokak üzerinden indirildiği için sokağa birçok büyük araç giriyor. Tabi bu araçlar ister istemez orta refüje hasar veriyorlar. Daha birkaç ay önce ekipler orta refüjü onarmışlardı ama aynı durum yeniden yaşandı. Orta refüjü kaldırsalar bu seferde yol kenarlarına araçlar park edecek. Bu konuda başka bir çözüm bulmaları gerekiyor, yoksa iki ayda bir sokak üzerinde onarım çalışması göreceğiz ” dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.