DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

AYAZ HALI’DA ÇOK UYGUN FİYATLARLA

AYAZ HALI’DA ÇOK UYGUN FİYATLARLA

Yüzlerce renk ve model halılar

Gölcük’te halı denince ilk akla gelen firmalardan biri olan Ayaz Halı yapmış olduğu kampanyalarla büyük beğeni ve takdir toplamaya devam ediyor.

Evimizde, iş yerlerimizde, akla gelebilecek her türlü yaşam alanında hayatımızın vazgeçilmez bir parçası olan Merinos Halılar yepyeni, tasarımları desenleri adeta göz kamaştırıyor. Moda renk ve tasarımlar ile evin her köşesini Halı şıklığı ile yenileyen Ayaz Halı yapmış olduğu kampanyalara yenilerini eklemek için de yoğun çabaları devam etmektedir. Ayaz Halı’dan Merinos Corner almak, keyfini doyasıya yaşamak istiyorsanız hadi durmayın ve bu fırsatı kaçırmayın.

YÜZLERCE MODEL ADETA GÖZ KAMAŞTIRIYOR

İşletmeciliğini Aydın Ayaz’ın yaptığı Ayaz Halı Merinos Corner ile bu yazda evlerimiz şenlenecek. Halı dünyasının birbirinden göz alıcı motiflerini koleksiyonunda barındıran tecrübeli halı markası Merinos Corner, 2015 yılının ilk aylarında yine tercih ediliyor. Aradan yıllar geçse de evimizin vazgeçilmez parçası olacak olan halılar, zarafeti simgeleyen ince çizgilerle buluşuyor. Merinos Corner halı bin bir çeşit halı modelini sadece tüketicinin kendisini özel hissetmesi için üretiyor. Her türlü zevke göre işlenmiş, estetik bir görüntüye sahip bu halılar içerisinde, dilerseniz el dokuması görünümü olanlarını dahi bulabilirsiniz. En çok ilgiyi ise son dönemlerde oldukça dikkat Merinos Corner’in halı modelleri görüyor. Bu modeller tek kelimeyle gelenekselliğin modernilikle buluşmasını simgeliyor Merinos Corner Halı, birbirinden değişik modelleriyle bir devrim yaratarak, göz kamaştırıcı ürünlerini ayaklarımıza kadar Gölcük’te tek bayii olan Ayaz Halı getiriyor. Merinos Corner Halı ile 2015 yazında da evlerimiz ayrı bir havaya bürünüyor.

ÇİZGİSİNDEN KESİNLİKE TAVİZ VERMİYOR

Ayaz Halı, Aydın Ayaz tarafından kurulduğundan beri kesinlikle çizgisinden ödün vermeden bugünlere geldi. Öncelikle müşteri memnuniyetini ön planda tutarak müşterisine karşı her zaman ilgiyi ve güler yüzü eksik etmeden ilçe halkına en iyi hizmeti veriyor. Ayaz Halı bu nedenledir ki müşterilerininde yoğun ilgisi karşısında hayli mutlu olduğunu ifade eden Aydın Ayaz, kaliteden asla taviz vermiyoruz, dünyaca kendini kanıtlamış halı olan Merinos Corner halı’yı Gölcük’e ve tek bayi olarak biz getirdik, Merinos Halı’ya Gölcüklüler de çok sevdi binlerce model ve renk seçenekleri ile evlerimizin başı tacı olan halılar hem kaliteli hem de uygun taksit avantajları ile müşterilerini bekliyor dedi.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.