DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Başarıdan başarıya koşan sporcu: Kubilay Şan

Başarıdan başarıya koşan sporcu: Kubilay Şan
24.12.2017
1.778
A+
A-

Başarıdan başarıya koşan sporcu: Kubilay Şan

Geçtiğimiz günlerde Gölcük Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü İşbirliğinde “Gölcük’te Öğrenci Olmak” Projesi kapsamında düzenlenen Ortaokullar ve Liseler arası Ayak Tenisi Turnuvası sonuçlanmıştı.

Şan, “Spor benim yaşam biçimim”

19-21 Aralık 2017 tarihlerinde 17 Ağustos Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmalarda 7 ortaokul 10 lise takımı mücadele etti. Turnuva sonunda dereceye giren Liseler arasında, İhsaniye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’de vardı. İhsaniye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 9-D sınıfı öğrencilerinden Kubilay Şan’da bu turnuvada mücadele ederek birincilik madalyasını aldı. Aynı zamanda Harb-İş Spor Kulübü’nde U-15 liginde başarılı bir kaleci olarak sporculuk kariyerini en iyilere taşımanın hedefi içerisinde. Aldığı ödüllerden dolayı büyük mutluluk yaşadığını söyleyen başarılı sporcu Kubilay Şan, “Spor benim yaşam biçimim. Spor dalı altında kalecilik kademesinde daha da başarılı olmak istiyorum. Umarım istediğim sonuçlara ve başarılara ulaşırım” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.