DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

BAŞİSKELE’DEN ÖRNEK PROJE “GENÇLERLE BAŞBAŞA” BULUŞMALARI

BAŞİSKELE’DEN ÖRNEK PROJE “GENÇLERLE BAŞBAŞA” BULUŞMALARI

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ın kente kazandırmış olduğu öncü ve örnek projelerinden gençliğe ne denli önem verdiği görülüyor. Önceki günlerde açmış olduğu gençlik merkezlerinin sonuncusu olan Bahçecik Sosyal Yaşam, Gençlik ve Spor merkezinde yeni bir proje başlatan Başkan Ayaz gençlerin manevi değerlerine verdiği önemi vurguluyor.

“Gençlerle Başbaşa” dediği projede Başiskele Belediyesi her ay rutin olarak konferanslarını gençlik merkezlerinde devam ettirecek. İlkini Bahçecik Sosyal Yaşam, Gençlik ve Spor merkezinde gerçekleştirdi.

Sıcacık aile ortamında gelişen buluşmada gençler merak ettikleri, öğrenmek istedikleri birçok konuda bilgi sahibi olma fırsatı buluyor. Emekli İmam hatip Şaban Özbay, Başiskele ilçe Müftüsü Abdulsamet Erkul, Uzman Vaiz Muhammet Yıldız’ın konuşmalarıyla katkı sağladığı konferansta mevlit kandilini yakın bir zamanda karşıladığımız günün anlam ve önemine binaen “Hz.Peygamberin Örnekliği” konusunda istişarelerde bulundular. Konferans katılım sağlayan gençlerden tam not aldı.

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz: “Yaptığımız her yatırım ve projede gençliğin ve geleceğin kenti olduğumuzu söylüyoruz. Bu gençlik elbette mili ve manevi değerlerine sahip çıkan bizler için büyük önem arz eden, 15 Temmuz’da dünyaya nam salan bir milli direnişin kahramanı nitelikli gençlerimiz. Biz bu gençlerimizle gurur duyuyoruz. Onlara hizmet etmek bizlerin en asli görevi. Toplumun en dinamik taşı gençliği yok saymak kabul edilemez. Bu kapsamda hayata kazandırmış olduğumuz “Gençlerle Başbaşa” projemizde de her ay bir konuyu değerlendirip sohbet etme fırsatı bulacağız. Projemiz gençlerimize, genç ve güçlü ilçemize hayırlı olsun” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.