DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Cumhuriyetimiz gençlerimizin ellerinde yükselecek’’

Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Cumhuriyetimiz gençlerimizin ellerinde yükselecek’’

İzmit Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileriyle bir araya gelen Başkan Karaosmanoğlu, 24 Kasım Öğretmenler günü etkinliklerinde sergiledikleri gösteri için öğrencilere teşekkür etti.

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 24 Kasım Öğretmenler Gününde görevli İzmit Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileriyle bir araya geldi. Öğretmenler gününde sergiledikleri gösteri için öğrencileri tebrik eden Başkan Karaosmanoğlu, “Sizlerle bir arada olmaktan çok mutluyum. Gençler, sizler bizim umudumuzsunuz. Ülkemi ve gençlerimizi çok seviyorum. Sizlere güveniyor ve inanıyoruz. Cumhuriyetimiz siz gençlerimizin ellerinde yükselecek” dedi.

“CUMHURİYETİMİZİ DAHA DA YÜCELTMEK İÇİN ÇOK ÇALIŞIN”

Okul Müdürü Dr. Elif Yapıcı Kulaksız ve 24 Kasım’da görev alan öğretmenlerin de hazır bulunduğu buluşmada, “İnanıyorum ki gelecekte ki bizlerin ortaya koyduğu eserlerin çok daha güzellerini sizler yapacaksınız” diyerek gençlere seslenen Başkan Karaosmanoğlu, “Özgüveniniz yerinde olsun. Yeteneklerinizi keşfedin, Cumhuriyetimizi daha da yüceltmek için çok çalışın. Unutmayalım şanlı tarihimizin görkemli ecdadı ve Cumhuriyetimizi kuran Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün sizlerden beklediği de budur” diye konuştu.

“GENÇLERİMİZE DÖNÜK ÇOK GÜZEL GENÇLİK PROJELERİ ÜRETTİK”

“Cumhuriyetimizi, özgürlüklerimizi, bağımsızlığımızı, imanımızı, insanca yaşamanın verdiği onurumuzu ancak Nobel ödüllü bilim insanımız Aziz Sancar’ın dediği gibi çok çalışarak koruyabiliriz” ifadelerini sarf eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Ülke olarak güçlü olacağız. Ekonomimizle, gençlerimizle, kadınımızla, erkeğimizle, sanayimizle, bilimimizle ve üretimimizle güçlü olacağız. Sizler geleceksiniz. Geleceğimiz olan gençlerimize dönük çok güzel gençlik projeleri ürettik” şeklinde konuştu.

“BAŞARILI OLURSANIZ ŞAHSIM O KADAR ÇOK MUTLU OLUR”

“Büyük davası olan dünyanın barış, huzur ve kardeşlik hukukunu korumuş bir ecdadın torunlarıyız” şeklinde konuşan Başkan Karaosmanoğlu, “Çalışacağız, birbirimizi seveceğiz ve değer vereceğiz. En değerli varlığımız sizlerin hizmetinizdeyiz. Sizler ne kadar mutlu ve başarılı olursanız şahsım o kadar çok mutlu olur” diyerek sözlerini tamamladı. Birliktelikte yer alan Milli Eğitim Müdürü

Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, “Bu nazik davetinden dolayı bütün Kocaeli de görev yapan 24 bin öğretmen ve 436 bin öğrencimiz adına Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Kocaeli’de yaşamaktan ve görev yapmaktan gururu duyuyorum. Bizler de çok şanlı bir ildeyiz. Eğitime sahip çıkan bir ildeyiz. İbrahim Başkanımız eğitim de ne eksiğimiz varsa bizleri desteklemektedir. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimize yatırım yapıyor. Eğitime olan desteğine devam edeceğini biliyorum. Başkanımız yoğun programlarına rağmen her fırsatta okullarımızı ziyaret etmesinden de mutlu oluyoruz. Bir kez daha sizler adına Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu’na teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı. Birliktelik çekilen hatıra fotoğraflarının ve yenilen akşam yemeğinin ardından sona erdi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.