DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Başkan Karaosmanoğlu, “Kardeşlik hukuku bu hizmetlere vesile oluyor”

Başkan Karaosmanoğlu, “Kardeşlik hukuku bu hizmetlere vesile oluyor”

Başkan Karaosmanoğlu, AK Parti Derince teşkilatını makamında konuk etti. 2019’da ki seçimlerin önemine vurgu yapılan görüşmede, ilçelerde ki hizmetlerin son durumu üzerine de istişareler gerçekleştirildi.

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Derince İlçe Başkanı olarak yeniden seçilen İbrahim Şirin ve yeni yönetimini makamında konuk etti. Derince’nin alt yapısından üst yapısına kadar, yeni ulaşım hatlarıyla gelişen bir Derince’ye olan yolculukta Büyükşehir Belediyesi’nin yatırımlarına teşekkür eden AK Derince İlçe yönetiminin nazik ziyaretine teşekkür eden Başkan Karaosmanoğlu, “Ortaya koyduğumuz her hizmet bir uyum ve birlikteliğin eseridir. Lafla peynir gemisi yürümüyor. Başbakan Yardımcımız Fikri Işık’ın, Milletvekillerimizin, İl Başkanımızın, il ve ilçe teşkilatlarımızın ortaya koyduğu kardeşlik hukuku bu hizmetlere vesile oluyor” dedi.

“İKİ KİLOMETRE DAHA KISALTMIŞ OLDUK”

Derince Limanından otoyola direk geçişi sağlanacak güzergâhlar üzerinde kamulaştırma işlemlerinin devam ettiği vurgulayan Karaosmanoğlu, “Körfez Kirazlıyalı-Derince Çenesuyu arasında uzanan alternatif yolda ikinci viyadüğümüzü de Allah’ın izniyle yaptık. Kısa bir süre önce de ilk kısmını tamamlamıştık. İlk etapta Çenedağ Mahallesi’ndeki Cımbızdere üzerine yaptığımız 170 metrelik ilk viyadük ulaşıma büyük katkı sağladı. İkinci viyadükle birlikte alternatif yol daha da konforlu hale geldi. Alternatif yolumuz, bu iki viyadükle kesintisiz olarak birleştirilmiş oldu. İkinci viyadük sayesinde alternatif yoldan ulaşım sağlayan araçlar için yolu yaklaşık iki kilometre daha kısaltmış olduk” şeklinde konuştu.

“HÜKÜMETİMİZİN DESTEĞİ HER ZAMAN YANIMIZDA”

Plânlamaya verdiğimiz önem, titiz çalışma ve beklentilerinizi gözetip ihtiyaçlarınıza göre bir yatırım yapmak başarılı iş çıkarmamızın püf noktalarıdır vurgusu da yapan Karaosmanoğlu, “Özellikle ulaşımda ardı ardına yaptığımız özellikle kilit noktalarda rahatlama sağlayan projelerin pusulası Ulaşım Master Plânı’nıdır. Artan nüfusa karşı, artan trafiği de göz önünde bulundurarak projeler ürettik, üretiyoruz. Hükümetimizin desteği her zaman yanımızda. Aldığımız sorumluluğu yerine getirme gayreti içerisindeyiz. Her şeyi hesap etmeye, hiç bir detayı atlamamaya muazzam özen gösterdik, gösteriyoruz” açıklamasını yaptı.

“AK PARTİMİZİN BAŞARILARINA YENİ ZAFERLER DAHA EKLEYECEĞİZ”

Hizmete aldığımız tramvay projemiz, yakın zamanda çalışmalara başlayacağımız, projesini hazırladığımız metro yatırımımız ve entegre çalışmalar ile inşallah ulaşımda da dünya standartlarını yakalamış olacağız şeklinde konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Allah hükümetimizden razı olsun. Devletimize zeval vermesin.

Güç kuvvet versin inşallah. Bununla birlikte ilçe kongrelerimizle hem ekibimizi güçlendiriyor, hem de önümüzdeki seçimlere partimizi taşıyacak ekibi oluşturuyoruz. İnşallah bu yenilenmiş ekiplerimizle AK Partimizin başarılarına yeni zaferler daha ekleyeceğiz. AK Parti memleketimizin umudu olan bir partidir. Ve artık Türkiye’nin geleceği haline gelmiştir. AK Parti felsefesinde hangi dilden hangi mezhepten olursa olsun ama her şeyden önce insan olsun, dostluğa kardeşliğe önem verilsin anlayışı vardır” dedi.

“CUMHURBAŞKANIMIZIN AĞZINDAN ÇIKACAK SÖZLERE BAKIYOR”

Ülkemiz ne zaman bir atağa kalksa hemen şer güçler de harekete geçtiğini de sözlerine ekleyen Karaosmanoğlu, “İşte bunu Gezi Olayları’nda, peşinden gelen 17 ve 25 Aralık operasyonlarında ve 6-7 Ekim olaylarında en son da FETÖ’nun darbe girişimi ve devam eden süreçte gördük diyerek konuşmasını sürdüren Başkan Karaosmanoğlu, “Türkiye’de halkın kardeş olarak yaşamasını istemeyenler her fırsatı değerlendirmişlerdir. AK Parti ile birlikte ülkemiz değişti. Türkiye artık kukla değil. Yeni Türkiye, satranç tahtasındaki bir piyon hiç değil. Bizzat satranç oyuncusu. Bunu kendileri de gördüler. Hayret ettiler, afalladılar. Bu defa içeriden kışkırtmaya kalkıştılar. Ne olup bittiğinden habersiz maşaları sokağa döktüler. Milletimiz sağduyulu. Bu oyunlara geçit vermedi. Bir avuç zavallının girişimi sonuçsuz kaldı. Aklıselim kazandı. Artık tüm dünya Cumhurbaşkanımızın ağzından çıkacak sözlere bakıyor. O her fırsatta dik duruşunu gösteriyor. Hem doğuya, hem de batıya taviz vermedi, vermiyor. Haritayı açıp bakın, milyonlarca insan yerlerinden yurtlarından edilmiş. Unutmayın, bir zamanlar bizler gibi hayatları vardı. Sabah işe gidiyor, akşam eve gelip çocuklarını seviyorlardı. Kaos ortamı, içerideki hainler, dış mihraklar onları bu hale getirdi” hatırlaması yaptı.

“MEDENİYETİMİZ YENİDEN YÜKSELİŞE GEÇTİ”

Daha güçlü olmamız, birlik olmamız lazım diyen Karaosmanoğlu birliktelikte ki şunları da ifade eti: “Dünyada büyük bir yangın var, en güçlü ülkeler bile kırılıyor. Birliğimizin, ülkemizin, hükümetimizin, partimizin kıymetini bilelim. Dik durmamız lazım. Millette bu güç var çok şükür. Partimizin de güçlü olması, bir olması lazım ki ülkeyi doğru şekilde yönetelim. Bu ise teşkilatlarımızdan geçiyor. Kadın kolları, gençlik kolları, ilçe teşkilatları ne kadar güçlü olursa, Partimiz de o kadar güçlü olur. Kongrelerimiz bu yüzden çok önemliydi. Vakit birlik olma vaktidir. Birlik olmanın ne demek olduğunu idrak edelim. Allah’ın izni ile yürüdüğümüz yol güzel yarınlara ulaşacak. Medeniyetimiz yeniden yükselişe geçti. Türkiye, dünya devleti oldu. Şimdi sırada dünya liderliği var. 2023 var, 2053 var, 2071 var.” Görüşme karşılıklı fikir alışverişinin ardından sona erdi.

 

YORUMLAR

  1. FALCO ÜMİT dedi ki:

    Gölcük anıt parkta 60 yıllık çam ağaçlarını ve yol boyunca uzanan en az 40 yıllık kestane ağaçlarını neden kestirdiniz ? yazık çok yazık…