DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Başkan Karaosmanoğlu, “Teşkilatlarımızın emrindeyim”

Başkan Karaosmanoğlu, “Teşkilatlarımızın emrindeyim”

 Başkan Karaosmanoğlu, AK Parti Kartepe İlçe teşkilatını makamında konuk etti. Görüşmede, Kocaeli’de yaşanan birlikteliğin Türkiye’ye örnek olduğu da ifade edildi.

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Mustafa Kocaman ve yönetimini makamında kabul etti. Karaosmanoğlu görüşmede, “Halkımızla bir ve beraber olan AK Parti teşkilatları, insanımız için çalışmaya tüm ülkemizde devam etmektedir. İşte bu azmin ve birlikteliğin en güzel örneği de Kocaeli’de yaşanmaktadır. Bu da tüm Türkiye’ye örnektir. Hedefimiz ve davamız insanımızı en güzel yaşatmak ve vatanımızın kalkınmasını sağlamaktır” dedi.

“GÖNÜL LİSANIYLA KONUŞMAK ÇOK ÖNEMLİDİR”

AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Mustafa Kocaman’da, “Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu, teşkilatımıza gelerek bizlere hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak bizleri onurlandırmıştı. Bugün bizlerde başkanımızı ziyaret etmenin onurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Kartepe ilçe teşkilatı olarak tüm gayretimizle çalışmaya devam ediyoruz. Üzerimizde büyük bir sorumluluk var, bunun da farkındayız” ifadelerini sarf etti. Kartepe ilçesinde tabanımız sağlam diyen Karaosmanoğlu’da, “İnşallah teşkilatlarımızla birlikte ilçemize ve kentimize hizmet etmeyi sürdüreceğiz. Elbette fiziki hizmetler belediyecilikte önemlidir. Ancak insanımızın gönül dünyasında olmak ve vatandaşımızla gönül lisanıyla konuşmak da çok önemlidir. Bu siyasi anlayışımızın da temelini oluşturmaktadır. Kocaeli’de çocuklarımızdan yaşlımıza kadar herkese değer veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz.” diye konuştu.

“KOCAELİ TEŞKİLATLARI TÜRKİYE’YE ÖRNEKTİR”

Karaosmanoğlu ayrıca, “Belediyecilikte Türkiye’de çok ileri noktadayız. Her ilçemize ve her insanımıza eşit mesafedeyiz. Hizmetlerimizi de bu mihvalde yapmaktayız” vurgusu yaptı. AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Mustafa Kocaman ayrıca, “Oy oranı olarak Kocaeli’de hedefimiz Başiskele ilçemizi geçmektir. Teşkilat olarak 2019’a odaklandık. Kocaeli teşkilatlarında ki bir ve beraber olma özelliğine en büyük katkı verenlerin başında Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu yatmaktadır” vurgusu yaptı.

“AK PARTİ GENÇLERDEN EN ÇOK DESTEĞİ KOCAELİ’DEN ALIYOR”

Karaosmanoğlu’da açıklamalarını, “Unutmayalım ki bizler bir takımız. Maksimum seviyede uyum bizlerin başarı çıtasını daha da yükseltecektir. Seçmenimize sahip çıkmak zorundayız. Şunu da ifade etmek istiyorum ki AK Parti, Türkiye’de ki 18-24 yaş aralığında ki gençlerden en çok desteği Kocaeli’nden alıyor. Bu çok önemlidir. Kadınlarımızla da yakından ilgileniyoruz. Teşkilatlarımızın emrindeyim. Bu benim siyasi olarak çok önem verdiğim bir durumdur. Yaptığımız her hizmetin altında bu işbirliği ve uyum vardır. Halkımıza hizmet etmeyi sürdüreceğiz. Halkımızın güzel bir Türkiye’de ve Kocaeli’de yaşayarak mutlu olması için hep birlikte çalışmayı sürdüreceğiz” diyerek sözlerini tamamladı. Görüşme karşılıklı fikir alışverişinin ardından sona erdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.