DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Binlerce Çocuk Şakrak Okuyor

Binlerce Çocuk Şakrak Okuyor

Gebzeli Çocuklar Şakrak’ı Çok Sevdi

Gebze Belediyesi Kütüphane Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Okur Yazar Buluşmaları” kapsamında Ayşegül Kara Zorlu, “Şakrak” isimli kitabını çocuklar için imzaladı. Etkinliğin ev sahibi Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, çocuklara kitap okuma alışkanlığı kazanmaları konusunda öğütler verdi.

Gebze Belediyesi Kütüphane Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen “Okur Yazar Buluşmaları” kapsamında Ayşegül Kara Zorlu, “Şakrak” isimli kitabını çocuklar için imzaladı. İmza törenine katılan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, çocuklara kitap okuma alışkanlığı kazanmaları konusunda öğütler verdi. “Okur Yazar Buluşmaları” kapsamında Gebze genelinde 6 bin öğrenciye Ayşegül Kara Zorlu’nun “Şakrak” isimli kitabı dağıtıldı. Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi salonunda gerçekleşen imza törenine Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Yazar Ayşegül Kara Zorlu, Belediye Başkan Yardımcısı Sadık Albayrak, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

BOL BOL KİTAP OKUYUN

“Okur Yazar Buluşması” programında kısa bir selamlama konuşması gerçekleştiren ev sahibi Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, çocuklara kitap okumanın ne kadar önemli olduğunu ve kitap okuma alışkanlığı kazanmaları yönünde öğütler verdi. Başkan Köşker, “Kitap okumak sizlerin yaşlarında filizlenir gençliğinizde ise yeşeren dünyanın en güzel alışkanlığıdır. Hepinizin bu kitapları okuduğunu düşünüyorum. Şakrak artık sizlerin de kahramanı oldu. Kendi kültürümüz kendi kahramanlarımızı öğrenecek ve geleceğe daha sağlam adımlarla yürüyeceğiz. Sizlerin kitap okuma alışkanlığı kazanmanız bizler için bu ülkenin geleceği için çok önemli. Bu sebeple bol bol kitap okuyun” ifadelerini kullandı.

ÇOCUKLARDAN BAŞKAN AMCALARINA MEKTUP

İmza günü etkinliğinde çocukların daha önceden Başkan amcalarına yazdıkları mektupları ilettiler. Mektupları alan Başkan Köşker hepsini tek tek okuyacağı sözünü verdi. Yazar Ayşegül Kara Zorlu “Şakrak” isimli kitabını okuyan çocuklara Şakrak karakterini sevip sevmediklerini sordu. Şakrak’ın çizgi filminin de gösterildiği imza töreninde Yazar Zorlu, kitap içerisinde bulunan şifreleri çözen çocuklar için özel hediyeler verileceği bilgisini verdi. Programın sonunda Yazar Ayşegül Kara Zorlu çocuklar için kitaplarını imzaladı.

 

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.