DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

BİR KİŞİYE ÇEKİLİŞLE ÜCRETSİZ TÜP BEBEK TEDAVİSİ  VERİLECEK

BİR KİŞİYE ÇEKİLİŞLE ÜCRETSİZ TÜP BEBEK TEDAVİSİ  VERİLECEK
14.12.2017
1.176
A+
A-

Sanat Galerisi’nde Tüp Bebek’te son gelişmeler konulu  panel verilecek

BİR KİŞİYE ÇEKİLİŞLE ÜCRETSİZ TÜP BEBEK TEDAVİSİ  VERİLECEK

Gölcük Belediyesi , Gölcük Kent Konseyi ve Gölcük Kent Konseyi Kadın Kolları’nın birlikte düzenlemiş oldukları ve Bahçelievler Medicalpark Hastanesi’nden Dr. Serdar Koç’un katılacağı “ Tüp bebekte son gelişmeler” in anlatılacağı panel yarın  saat 14:00’de Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi’nde gerçekleşecek.

Bahçelievler Medicalpark Hastanesi’nden Dr. Serdar Koç konuşma yapacak

Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi’nde gerçekleşecek olan ve  Bahçelievler Medicalpark Hastanesi’nden Dr. Serdar Koç’un katılacağı,  tüp bebek tedavisinde yaşanan son gelişmeler hakkında konuşulacak ve katılım sağlayan kişiler arasında bir kişiye çekilişle ücretsiz tüp bebek tedavisi hediye edilecek.

Turnalı, “Tüp bebek tedavisi düşünen bütün çifteleri panele bekliyoruz”

Gölcük Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nurten Turnalı gerçekleşecek olan panel ile ilgili bilgi verdi.  Yaptığı açıklamada Turnalı, “ Gölcük Belediyesi ile birlikte tüp bebek tedavisinde yaşanan son gelişmeler ile ilgili bir panel düzenledik. Panelde Bahçelievler Medicalpark Hastanesi’nden Dr. Serdar Koç konuşma yaparak tüp bebek tedavisinde yaşanan son gelişmeler hakkında bilgi verecek. Aynı zamanda katılımcılar tüp bebek tedavisi hakkında merak ettiklerini sorabilecekler. Panel tamamen ücretsiz verilecek ve panelin sonunda katılımcılar arasında yapılacak olan çekiliş sonrasında bir kişiye ücretsiz tüp bebek tedavisi hediye edilecek. Gerçekleşecek olan panele eşler birlikte geldiklerinde her ikisi için ayrı ayrı çekiliş hakkı verileceği için eşlerin birlikte katılmasını tavsiye ediyoruz. Bu sayede şansları daha çok artmış olacak. Panel öncesinde katılımcıların isimlerini mutlaka kapıda yazdırmaları gerekiyor. Çünkü çekiliş bu liste üzerinden gerçekleşecek ve katılımcıların mutlaka kimlikleri ile birlikte katılmaları gerekiyor. Nasibim nereden geleceği belli olmaz. Bu nedenle tüp bebek tedavisi düşünen bütün çifteleri panele bekliyoruz” dedi.

YORUMLAR

  1. Nehir sirem dedi ki:

    15 ARALIK CUMA GÜNÜ İZMİT/ GÖLCÜK BELEDİYESİ KENT KONSEYİ İLE BERABER BAHÇELİEVLER MEDİCAL PARK HASTANESİNDEN? DR.SERDAR KOÇUN KATILACAĞI?? TÜP BEBEKTE SON GELİŞMELERİN KONUŞULACAĞI SORU CEVAPLARIN OLACAĞI TÜP BEBEK SEMİNERİ DÜZENLEYECEĞİM. BİR KİŞİYE ÇEKİLİŞLE ÜCRETSİZ TÜP BEBEK VERİLECEK OLAN SEMİNERİME HERKESİ BEKLİYORUM.NASİBİN NERDEN GELECEĞİ BELLİ OLMAZ TABİKİ… ADRES?? GÖLCÜK SANAT GALARİSİ AMİRAL SAĞLAM CAD.C2 GÖLCÜK KOCAELİ ( BANKALAR CAD.ARKA SOKAĞI) TARİH?? 15 ARALIK 2017 CUMA SAAT ??14:00 ✔GELMEK İSTEYENLER WATSAPTAN YADA ÖZELDEN İSİM SOYİSİM TEL NUMARASINI VE NERDEN GELECEKLERİNİ YAZSINLAR LÜTFEN ✔SEMİNER GİRİŞİ ÜCRETSİZ ✔GELİRKEN KİMLİĞİNİZ İLE GELİNİZ EŞLİ GELENLERİN EŞLERİNİNDE İSMİ YAZILACAK ŞANSLARI İKİ KATINA ÇIKSIN ✔İÇERİ GİRİŞTE İSMİNİZİ YAZDIRMAYI UNUTMAYIN