DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Bisiklet Federasyonu’ndan Kocaeli’ye TOHM müjdesi geldi

Bisiklet Federasyonu’ndan Kocaeli’ye TOHM müjdesi geldi

Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Erol Küçükbakırcı, Antalya’da ‘2.Bisiklet Çalıştayı ‘ kapanışında yaptığı değerlendirmede, “Kocaeli’nde TOHM, sporcularımızı olimpiyatlara hazırlama merkezi açılacak” dedi.

Küçükbakırcı, “Bisiklet sporumuzun geleceğini bilimsel eğitimde görüyoruz”
Türk Bisiklet Ailesinin buluşturan ‘2.Bisiklet Spor ve Gelişim Çalıştayı’ nın yararlı olduğunu belirten Başkan Küçükbakırcı, ‘Eğitim konusuna büyük önem veriyoruz. Kocaeli’den Akademisyen Yönetim Kurulu üyemiz Zeki Kutlu yoğun çabalarıyla çalıştayda ülkemizin önde gelen üniversitelerinden gelen çok değerli isimlerle antrenörlerimize, hakemlerimize ve sporumuzun can damarı mekanisyenlere 3 gün boyunca eğitimler verildi. Bisiklet sporumuzun geleceğini bilimsel eğitimde görüyoruz. Bunun için de federasyonumuz bisiklete sporcu, antrenör, hakem ve mekanisyenlere eğitimleri devam ettirecektir. 2016 Rio olimpiyatları öncesinde olduğu gibi sporcularımız 2020 Tokyo olimpiyatlarına hazırlamak için de TOHM merkezini Kocaeli’nde açacağız. Ülkemizde bisikletin ana merkezlerinden bir olduğunu düşündüğümüz Kocaeli’nde bisikletin geçmişteki hepimize gurur veren başarılı günlerine dönmesi için federasyon olarak sporcularımızın ve antrenörlerimiz, mekanisyenleri eğiterek destek vereceğiz’ dedi. 2.Bisiklet Çalıştayına Kocaeli’nden İl Temsilcisi Mehmet Bozdemir’le birlikte antrenör, hakem ve mekanisyenler katıldı.

Başkan, Kutlu’ya teşekkür etti
Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Erol Küçükbakırcı 2.Bisiklet Çalıştayının düzenlenmesinde Kocaelili yönetim Kurulu üyesi Zeki Kutlu’nın büyük emeği ve çabası olduğunu sık sık tekrarlayarak teşekkür etti. Başkan Küçükbakırcı, Bisiklet Federasyonu’nun yakın gelecekteki bütün eğitim faaliyetlerinin Kocaelili Akademisyen Yönetim Kurulu üyesi Zeki Kutlu tarafından yürütüleceğini açıkladı.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.