DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

BİZİM SESİMİZİ KİMSEYE ULAŞTIRMA GİBİ DERDİMİZ YOK

BİZİM SESİMİZİ KİMSEYE ULAŞTIRMA GİBİ DERDİMİZ YOK

Başkan Alp’ten CHP’ye yanıt

AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp haftalık olağan basın açıklamasını parti binasında gerçekleşti. Oldukça yoğun geçen bir haftayı değerlendiren Alp, CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri’nin yapmış olduğu açıklamaya sert bir cevap verdi.

Biz Gölcük’te yaşıyoruz ve Gölcük’te de yaşamaya devam edeceğiz

AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp son olarak geçtiğimiz hafta CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri’nin yapmış olduğu açıklamalara karşılık , “Bizim zaten sesimizi Kılıçdaroğlu’na ulaşsın diye bir derdimiz ve sıkıntımız yok.  Kılıçdaroğlu’nun kimin kumandasında olduğu kimin kontrolünde olduğu ve eline tutuşturulan yazıları kimin verdiği, o yazılarla ne yaptığını tüm kamu oyu yakından takip ediyor. Kaldı ki şuna üzülürüm. Yani bir kere Cumhuriyet Halk Partisi çıkmazda ve kendine bir çıkış yolu arıyor.   Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Teşkilatı kendi tabanına sevimli görünmek adına herhalde gelecek kişisel hesapları adına bu şekilde bir siyaset yapıyor. Şimdi Gölcük İlçe Başkanı aynı kendi lideri gibi eline tutuşturulan belgeleri okuyor. Kendi liderinin kılavuzu belli kendisinde herhalde kılavuzu aynı çapta. Şimdi  kılavuzu  iyi seçsin. Ona bu yazıları bu metni hazırlayıp önüne verenin kim olduğunu biliyoruz. Bu yazıyı bu metni kendisinin hazırladığını zannetmiyorum. Ama şunu unutmasın siyasette seviyeyi düşürmemek lazım. Bir siyasette insanın ailesini karıştırmak siyasi seviyesizliktir.  Yarın öbür gün bu koltuklardan kalktığı zaman İsmet İşeri sokakta insanların yüzüne bakıp nasıl gezecek. Lütfen aileleri siyasete karıştırmayalım. O seviyesizliğe indirgemeyelim. Kaldı ki o kendi kılavuzuna söylesin biz Gölcük’te yaşıyoruz ve Gölcük’te de yaşamaya devam edeceğiz. O metni hazırlayan bunun pek farkında değil herhalde metni kimin hazırladığını da biz çok iyi biliyoruz. O arkadaşa söylesin ki birazcık bu yazılarına dikkat etsin. Ailelere ve siyasi seviyeye dikkat etsin. Hoş değil ve o seviyeye düşmek istemiyorum. Bu konuda da bundan sonra bir şey söylemeyeceğim çünkü dediğim gibi lideri gibi CHP İlçe Başkanı’nda kılavuzu belli” dedi.

Alp, ülke gündemini değerlendirerek, AK Parti döneminde ülkemizin daha güçlü hale geldiğini ifade etti

Başkan Alp, toplantıda ayrıca ülke gündemi konularına da değindi ve ABD Başkanı Donald Trump’ın barış yerine savaşı seçtiğini dile getirdi. Başkan Alp, ayrıca insan hakları konusunda ülkemizin örnek ülke konumunda olduğunu ifade etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.