DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Cumhuriyet Kupası coşkusu yaşandı

Cumhuriyet Kupası coşkusu yaşandı

İzmit Belediyesi’nin düzenlediği İzmit Merkez’de bulunan ortaokulların katıldığı Cumhuriyet Kupası Basketbol Turnuvası’nda heyecan dindi.

Atatürk Spor Salonu’nda oynanan final maçlarının ardından erkeklerde Edebali Ortaokulu, kızlarda ise 50. Yıl Ortaokulu şampiyon oldu

Erkeklerde Edebali şampiyon oldu
Erkekler final maçından önce üçüncülük maçı oynandı.  ODTÜ KYÖD Ortaokulu ile Fatma Seher Ortaokulu karşılaştı. KYÖD Ortaokulu, üçüncü maçında çok rahat bir galibiyet aldı, salondan 32-5 galip ayrıldı. Üçüncülük maçından sonra erkeklerde şampiyonu belirleyecek final karşılaşması vardı. 50 Yıl. Cumhuriyet Ortaokulu ile Edebali Ortaokulu arasındaki final maçı nefesleri kesti. Finalde favori olarak gösterilen 50.Yıl Cumhuriyet, Edebali Ortaokulu karşısında etkili olamadı. Edebali, rakibini 38-29 yendi, şampiyonluk sevinci yaşadı.

Kızlarda ise 50.Yıl Cumhuriyet şampiyon oldu
Yaklaşık 15 gün önce başlayan Cumhuriyet Kupası Yıldızlar Basketbol Turnuvası şenlik havasında geçti. Turnuvanın finalinde de çok büyük coşku yaşandı. Erkekler finalinden sonra kızlar üçüncülük ve final müsabakaları vardı.  Üçüncülük maçında Kazım Karabekir Ortaokulu, Emek Dayanışma Ortaokulu’nu 34-11 mağlup etti. Final maçında ise kızlarda olduğu gibi yine Edebali Ortaokulu ile 50. Yıl Orta Okulu karşılaştı. Bu kez 50. Yıl Ortaokulu, finali kazandı, rakibine 51-40 üstünlük sağladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.