DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Down Sendromlular AK Parti Kadın Kollarını ziyaret etti

Down Sendromlular AK Parti Kadın Kollarını ziyaret etti
08.12.2017
760
A+
A-

Down Sendromlular AK Parti Kadın Kollarını ziyaret etti

Gölcük Down Sendromlular Derneği, Gölcük AK Parti Kadın Kolları Başkanı Saime Yelken ve yönetimine parti binasında nezaket ziyaretinde bulundular. Ziyarette Down Sendromlu öğrenciler bu akşam gala gecesinin düzenleneceği tiyatro gösterilerinin davetiyesini takdim ettiler.

+1 Fark ile  Güldür Güldür oyununu ile sahne alacaklar

Kurulduğu günden beri birçok başarılı projeye imza atan Gölcük Down Sendromlular Derneği  kurmuş oldukları +1 Fark ile 21. Yüzyıl Kadınlar Tiyatrosu ile +1 Fark ile  Güldür Güldür oyununu ile sahne alacak. Gala gecesi öncesi davetiyeleri kendi elleriyle teslim eden +1 Farkla Gölcük Down Sendromlular Dernek Başkanı Belgin Abanoz son olarak Gölcük AK Parti Kadın Kolları Başkanı Saime Yelken’e Parti binasında nezaket ziyaretinde bulundular ve davetiyelerini teslim ettiler. Ziyarette Başkan Abanoz’a +1 Fark ile 21. Yüzyıl Kadınlar Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Yücel Yeşilyurt, Down  Sendromlu öğrenciler ve aileleri de katıldı.

Oyunun davetiyesini takdim ettiler

AK Parti Kadın Kolları Saime Yelken’e hem nezaket ziyaretinde bulunan hem de davetiyesini teslim eden Dernek Başkanı Abanoz, “ Çocuklarımız ile tiyatro gösterisi için oldukça yoğun bir çalışma gerçekleştirdik. Oyunumuz çok güzel oldu ve çocuklarımız yeteneklerini ortaya koydular. Bizim için çok önemli olan bu gecede sizleri de aramızda görmekten çok mutluluk duyarız” dedi. AK Parti Kadın Kolları Saime Yelken, “ Derneğiniz kurulduğu günden beri özellikle de Down Cafe’nin açıldığı günden beri çalışmalarınızı takip ediyor ve takdir ediyoruz. Tiyatro gösterinizi de oldukça merak ediyoruz. İnşallah gala gecenizde sizlerin yanınızda olmayı çok isteriz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.