DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Erbakan Vakfı’ndan anlamlı ziyaret

Erbakan Vakfı’ndan anlamlı ziyaret

Geçtiğimiz gün Erbakan Vakfı Gölcük Şube Başkanı Fatma Şimşek, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla, Kocaeli Sanayi Odası Dumlupınar Ortaokulu Müdür Yardımcısı Neslihan Oy Bakıcı’yı ziyaret etti.

Erbakan Vakfı Gölcük Şube Başkanı Fatma Şimşek, geçtiğimiz gün 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla, Kocaeli Sanayi Odası Dumlupınar Ortaokulu Müdür Yardımcısı Neslihan Oy Bakıcı’yı ziyaret ederek Öğretmenler Günü’nü kutladı.

Başkan Şimşek’in kutlama mesajında, “Tarih, kültür, medeniyet anlayışımız, milli ve manevi değerlerimiz ölçüsünde, ilim ve irfan yolunda toplumumuzun geleceğine yön veren, güzel ahlaka sahip kamil insanlar haline gelmemiz için büyük gayret sarf eden öğretmenlerimiz hiç şüphesiz geleceğimizi şekillendiren mimarlardır.

Eğitimi kutsal bir görev olarak gören, eğitim, kültür, ahlak ve maneviyat dünyamızın şekillenmesinin sembolü ve manası öğretmenlerimiz her zaman için baş tacı edilmelidir.

Milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerleri, öğrencilerin, duygu, düşünce ve davranış biçimlerinin temel saikeleri içerisinde yoğuran öğretmenlerimiz, bu yolla insanlığa faydalı nesiller yetişmesine vesile olmaktadırlar.

Kendi milli ve manevi dokumuza, kültürel ve tarihi mirasımıza uygun bir eğitim sistemi ile yeniden güçlü bir Türkiye’nin inşasında öğretmenlerimizin çok önemli bir rol oynayacağına olan inancımız tamdır.

Öğretmenlerimiz, yetiştirdikleri büyük değerler ve topluma mal olmuş şahsiyetlerle birlikte her zaman için hatırlanmaya ve anılmaya devam ederler.

Keza,54.Hükümetin Başbakanı Prof.Dr. Necmettin Erbakan’dan bahsederken de, onu yetiştiren kıymetli hocaları ve Hasip Efendi, Abdülaziz Efendi ve Mehmet Zahit Kotku Efendi Hz.’ni belirtmeden geçemeyiz.

Bu noktada şunu ifade etmek gerekir ki, güzide öğretmenlerimizi sadece yılın bir gününde hatırlamak ve anmakla önemlerini ortaya koyabilmemiz pek mümkün değildir.

Öğretmenlerimizi, her daim anmak gerekir inancını taşıyoruz. Alak Suresi’ndeki, ilk vahiy “Allah’ının adı ile oku” ifadesi ve Hz. Ali’nin (r.a.) : “Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum” anlayışıyla, kendilerine çok şey borçlu olduğumuz fedakâr öğretmenlerimizin “24 Kasım Öğretmenler Günü”nü kutlarız” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.