DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

GEBKİM ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ CAMİİ İNŞAATININ TEMEL ATMA TÖRENİ VALİ AKSOY’UN KATILIMIYLA GERÇEKLEŞTİ

GEBKİM ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ CAMİİ İNŞAATININ TEMEL ATMA TÖRENİ VALİ AKSOY’UN KATILIMIYLA GERÇEKLEŞTİ

GEBKİM Organize Sanayi Bölgesi tarafından yapımı gerçekleştirilecek olan 1100 kişilik GEBKİM Organize Sanayi Bölgesi Camisinin Temel atma töreni, Vali Hüseyin Aksoy’un katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Törene; Vali Hüseyin Aksoy’un yanı sıra, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, İl Müftüsü Yusuf Doğan, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Dilovası İlçe Müftüsü Osman Barış, GEBKİM Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Vefa İbrahim Aracı, GEBKİM Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

GEBKİM Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Vefa İbrahim Aracı ve Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun konuşmalarının ardından Vali Hüseyin Aksoy yaptığı konuşmalarında; Bugün GEBKİM Organize Sanayi Bölgesi Camisinin temel atma töreninde birlikteyiz. Organize Sanayi Bölgelerimiz istihdamın en yoğun olduğu yerlerdir. Organize Sanayi Bölgemizin camii inşaatını başlatmış olması büyük önem taşıyor. Bu kararı alan bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Toplumumuzun ihtiyacı olan bu anlamdaki eksikliği de giderme noktasında önemli bir başlangıç olacaktır. Sadece dini ihtiyaçlar anlamında değil, sosyal ve kültürel anlamda da burada çalışanların ihtiyaçlarını giderme bakımından yapılması gereken çalışmalar var. Özellikle Organize Sanayi Bölgelerimizde çalışan kadınlarımızın çocuklarının gidebileceği anaokullarının yapılmasını önemsiyorum. Her organize sanayi bölgesinde bir anaokulunun yapılmasını bütün organize sanayi bölgesi yönetimlerinden istiyorum. Çünkü kadınlarımızın daha çok iş dünyasında yer alması ve iş gücüne katılması hepimizin ortak arzusudur. Çalışan kadının çocuğunu bırakabileceği bir yer yoksa, çalışma hayatından kopuyor. Bu camimizin yapılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” diyen Vali Aksoy, GEBKİM Organize Sanayi Bölgesi camisinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Konuşmaların ardından Dilovası İlçe Müftüsü Osman Barış’ın okuduğu dualar eşliğinde  Vali Hüseyin Aksoy  ve  protokol üyeleri, GEBKİM Organize Sanayi Bölgesi Camisinin temelini hayırlı olsun dilekleri ile attılar.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.