DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gebze kültür ve sanatın merkezi oldu

Gebze kültür ve sanatın merkezi oldu

Gebze Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından GKM, İstasyon ve Beylikbağı Bilim Sanat Merkezlerinde düzenlenen kültür-sanat etkinlikleri Gebzelilerden yoğun ilgi ve talep görüyor.

Gebze Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından GKM, İstasyon ve Beylikbağı Bilim Sanat Merkezlerinde düzenlenen kültür-sanat etkinlikleri, Gebzelilerden yoğun ilgi ve talep görüyor. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in talimatıyla düzenlenen anketlerden gelen veriler dikkate alınarak hazırlanan programlar her kesime ve yaşa hitap ediyor. 2017 kültür-sanat etkinlikleri sezonunda birçok ünlü ismi ve grubu ağırlayan GKM, İstasyon ve Beylikbağı Bilim Sanat Merkezi bölgenin kültür ve sanatın merkezi haline geldi.

GEBZELİLERDEN İLGİ BÜYÜK

Altyapı ve üstyapı yatırımlarında olduğu gibi kültür ve sanat etkinliklerinde de vatandaşların ve gençlerin beğeni ve taleplerine büyük önem verdiklerini kaydeden Başkan Köşker, “Her alanda olduğu gibi kültür sanat etkinliklerinde de vatandaş odaklı hizmet temel ilkemiz” diye konuştu. Etkinlikleri yakından takip eden ve Gebzelilerle birlikte izleyen Başkan Köşker, “Geçtiğimiz yıl kültür sanat sezonunu açarken kapsamlı bir kamuoyu araştırması yaptık. Vatandaşlarımızın Gebze’de görmek ve dinlemek istedikleri isimleri ve programları tespit ettik. Onların talep ve beğenilerine uygun her kesime ve her yaşa hitap eden nitelikli programlar düzenliyoruz. Gebzelilerin kültür-sanat etkinliklerine olan yoğun ilgisi daha önceki yıllarda sadece GKM’de düzenlediğimiz programları İstasyon ve Beylikbağı Bilim Sanat Merkezinde de yapma kararı almamızda etkili oldu.

ETKİNLİKLER HIZ KESMEDEN SÜRECEK

Böylece daha fazla Gebzeli vatandaşımızı bu tür kültür-sanat programları ile buluşturmuş olduk. Gebzelilerin gösterdiği bu ilgi bizleri de ayrıca mutlu ediyor” dedi. Gebzelilerin büyük bir ilgiyle takip ettiği kültür-sanat etkinlikleri kapsamında Gebzeliler birbirinden seçkin kültür, sanat, bilim dünyasından konukları canlı izleme fırsatı buluyor. GKM, İstasyon ve Beylikbağı Bilim Sanat Merkezinde gerçekleşen konferans, konser, söyleşi, tiyatro ve sinema gösterilerinde Gebzeliler salonları tıklım tıklım dolduruyor.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.