DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcük Ak Parti Gençlik Kolları Sabah Namazında Buluştu

Gölcük Ak Parti Gençlik Kolları Sabah Namazında Buluştu

Ak Parti Gençlik Kollarının ‘Gençler Sabah Namazında Buluşuyor’ projesi kapsamında bir araya gelen gençler, Gölcük Tevfik Hoca Camiinde bir araya geldi.

Gençlerin milli birlik, beraberlik ve manevi duygularını canlı tutmak amacıyla düzenlenen, Ak Parti Gençlik Kolları tarafından hazırlanan proje doğrultusunda Gölcüklü gençler Tevfik Hoca Camiinde bir araya geldi.

Sabah namazını kılan gençler, dua etti

İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Uzuner gençlere sabah namazı alışkanlığı kazandırmak amacıyla bu etkinliği gerçekleştirdiklerini söyledi. Proje ile Tevfik Hoca Camiinde gençlerle sabah namazı kıldıklarını dile getiren Uzuner, bu organizasyonların devam edeceğini belirtti. İl genelinde bu tür etkinliklerin gerçekleştirildiğine işaret ederek, “Gençlere imkan sağlıyoruz. Onları servislerle alıyoruz. Onlar için de çok değişik bir deneyim oluyor.” dedi. Kudüs ve ümmet için de dua edilen namazın ardından camiden çıkan gençlere ve vatandaşlara çay ve simit ikramında bulunuldu.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.