DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcük Garnizon Anaokulu öğrenciler yardımlaşma ve paylaşma değerini işlediler

Gölcük Garnizon Anaokulu öğrenciler yardımlaşma ve paylaşma değerini işlediler

Gölcük Garnizon Anaokulu 4 yaş grubu öğrencileri Milli Eğitim Müdürlüğü’nün başlatmış olduğu Değerler Eğitimi Projesi kapsamında “Yardımlaşma ve Paylaşma” temasını kardeş sınıf projesi geliştirerek hayata geçirdiler.

Minik öğrenciler kolileri kendi elleriyle hazırladılar

Milli Eğitim Müdürlüğü’nün başlatmış olduğu Değerler Eğitimi Projesi kapsamında ilçemizde bulunan okullar kendi geliştirdikleri projeleri hayata geçirmeye başladılar. Gölcük Garnizon Anaokulu 4 yaş grubu öğrencileri 1. Dönem konusu olan “Yardımlaşma ve Yaylaşma” temasını kendilerine belirledikleri kardeş sınıfın ihtiyaçlarını karşılayarak hayata geçirdiler. Gölcük Garnizon Anaokulu 4 yaş grubu Öğretmeni Aysel Akkoca önderliğinde minik öğrenciler kardeş sınıf öğrencilerine kırtasiye malzemeleri ve oyuncaklardan oluşan kolileri kendi elleri ile hazırladılar ve öğretmenleri ile birlikte postaya kendi elleri ile teslim ettiler.

Minik öğrencilerin mutlulukları gözlerinden okunuyordu

Gölcük Garnizon Anaokulu 4 yaş gurubu öğrencilerinin kardeş sınıf olarak belirlemiş oldukları Şanlıurfa’nın Ceylanpınar İlçesi Büyük Yıldız İlkokulu Anasınıfı Öğretmeni Betül Ertekin kolileri teslim aldı. Gölcük Garnizon Anaokulu öğrencilerinin gönderdiği kolileri alan öğrenciler öğretmenleri Betül Ertekin ile kolileri teker teker açtılar ve teşekkür etmek için fotoğraf çekip gönderdiler. Minik öğrencilerin gönderdikleri fotoğrafta mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.