DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcükspor’da Erzincanspor maçına hazır

Gölcükspor’da Erzincanspor maçına hazır
  1. Lig temsilcimiz Gölcükspor, son iki maçında Yeşil Bursa ve Anadolu Bağcılar maçlarında 5 puan kaybetmesine rağmen, oynadığı futbolla beğeni topladı.

Ligin ilk yarısının son maçında deplasmanda pazar (yarın) günü Erzincanspor ile karşılaşacak olan Kırmızı-Siyahlı ekip, bu maça moraller iyi bir şekilde hazırlandı.

Kırmızı-Siyahlı ekipte, ligin ilk yarısının son haftası Erzincanspor ile deplasmanda oynayacak. Anadolu Bağcılar maçında kırmızı kart gören Onur Özcan ile bu maçta 4 sarı kart cezalısı durumuna düşen Berke Bıyık, pazar (yarın) günkü maçta olmayacaklar. Bir maç cezası kalan Selim ile sakatlığı süren Emre de Erzincanspor maçında kadroda yer almayacaklar. Kırmızı-Siyahlı ekip, Erzincanspor maçı için morallerinin yüksek olduğunu belirtti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.