DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

GÖLCÜK’TEN KIŞLAYA SELAM VAR

GÖLCÜK’TEN KIŞLAYA SELAM VAR

Gölcüklüler Kahraman Askerlere seslendi

Türkiye yeni bir yılın heyecanını yaşarken, vatani görevlerini yerine getiren Mehmetçiklerimize de dualarını eksik etmiyor. 2017 yılının son günlerinde Gölcük Haber Gazetesi olarak ilçemizin siyasi parti ilçe başkanları, STK ve dernek başkanları ile vatandaşlardan Kahraman Askerlerimiz için röportaj yaparak, başkanların ve vatandaşların askerlerimize yeni yıl temennilerini aldık. Güneydoğu’da görev yapan vatan evlatlarımıza yaptığımız haberi gönderip, Gölcüklülerin kahramanlarımıza olan sevgilerini kendilerine ileteceğiz.

Şenemre, “Kahraman Türk askerlerimiz bizim değerlerimizdir”

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Nurettin Şenemre, “Kahraman Türk askerlerimiz bizim değerlerimizdir. Türk Milletinin kahraman evlatları gece gündüz demeden görevlerini en iyi şekilde yerine getirmektedir. Sizlerin yeni yılı kutlu olsun, hepinize şimdiden hayırlı teskereler diliyorum. 2018 yılından sizlerin yüzü hep gülsün” dedi.

Alp, “Kalbimiz ve dualarımız sizlerle”

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, Vatan evlatlarına mesajında şunları söyledi: “Bugün ülkemizde özgür ve bağımsız yaşıyorsak bunu siz kahraman askerlerimize borçluyuz. Kalbimiz ve dualarımız her zaman sizlerle. Hepinizin yeni yılını kutluyor, sağlık ve mutluluklar hayırlı teskereler diliyorum” dedi.

İşeri, “Hepinize hayırlı teskereler ve güzel seneler geçirmenizi diliyorum”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri, askerlere yeni yıl temennisi hakkında şu sözleri söyledi: “Ülkemizin barışı, huzuru, güvenliği için Türkiye’nin her tarafında görev yapan Kahraman Emniyet Güçlerimize, Silahlı Kuvvetlerimize mensubu tüm Komuta Kademesine Generali’nden Er’ine kadar tüm askerlerimize yaptıkları bu kutsal nöbetlerinde sağlıklarına diliyorum. Çoluk çocuğunun özlemi içerisinde olan askerlerimize özlemlerine kavuşmalarını diliyorum. Hayırlı teskereler ve ailelerine sağlıklı bir şekilde kavuşmalarını temenni ediyorum. Allah kimseyi sevdiklerinden ayırmasın. Sizler bizim için çok değerlisiniz. Hepinizi Allah’a emanet ediyorum” dedi.

Çakır, “Bizler sizler sayesinde rahat ve özgür bir şekilde yaşıyoruz”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gölcük İlçe Başkanı Bilal Çakır, röportajımızda askerlere şu mesajı yolladı: “Ülkemizin en batısından, en doğusuna vatani görevini yapan siz değerli evlatlarımızın yeni yılını kutluyor, sizlere olan sevgimizi dile getirmek istiyorum. Sizler bizim için çok değerlisiniz. Allah sizlerden razı olsun. Bizler sizler sayesinde rahat ve özgür bir şekilde yaşıyoruz. Bu yüzden sizlerin hakkını asla ödeyemeyiz. Bütün vatan evlatlarımızı Yüce Allah’a emanet ediyor, tekrardan sevgilerimi iletiyorum. Yeni yılınız hayırlı, güzel ve mutlu olsun” diyerek açıklamalarını bitirdi.

Albayrak, “Siz değerli Kahraman evlatlarımızın yeni yılını kutluyorum”

Vatan Partisi Eski Gölcük İlçe Başkanı Gürsel Albayrak, Kahraman Türk Askerlerine, “Ülkemizin yıllardır vatan savaşı verdiği ve bu savaşın siz kahramanları Mehmetçilerimiz; Yeni yılınızı kutlar eşitliğin, kardeşliğin ve özgürlüğün egemen olduğu bir dünya özlemiyle, yüreğiniz kadar güzel, umutlarınız kadar özgür, huzurlu, mutlu nice yılar diliyorum” dedi.

Türkkanı, “Sizler asla yalnız değilsiniz”

Büyük Birlik Partisi Eski Gölcük İlçe Başkanı Gökmen Türkkanı, “Gönüllerimiz hep sizinle. Sizler şu an uzakta olsanız da bizler hep sizin yanınızdayız. Siz değerli askerlerimiz çok kutsal bir görev yapıyorsunuz. Sorumluluğunuz büyük, hakkınızı asla ödeyemeyiz. Bu yüzden sizler asla yalnız değilsiniz. Türklüğü Türk yapan sizsiniz. Bu münasebetle hepinizin yeni yılınızı kutlar, sağlık ve mutluluk içerisinde sağ salim teskere almanızı diliyorum” dedi.

Saral, “Selam olsun yurdumun cesur yürekli yiğitlerine, kahramanlarına”

Türkiye Muhtarlar Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Bilge Saral, askerlerimizin yeni yılını kutlayarak, şu sözleri söyledi: “Büyük Türk milletinin, büyük yürekli komutanları Mehmetçikleri, Kahramanları; sizler sayesinde yuvalarımızda huzur içinde uyuyabiliyoruz, yaşıyoruz. Bir asker kızı olarak biliyorum ki sizin gibi bu vatanı koruyan, sahiplenen, yeri geldiğinde canını veren askerlerimiz oldukça bu milleti kimse bölemez, yıkamaz, zarar veremez. Bizler evlerimizde otururken, sizler oralarda karakış demeden eşlerinizi, çocuklarınızı, analarınızı, babalarınızı arkanızda bırakarak, hiç tanımadığınız asker arkadaşlarınız ile kardeş olup bu vatan için bayrağımız için bizler için nöbet tutup hainlerle, düşmanlarla savaşıyorsunuz. Rabbim sizi ailelerinize, bizlere bağışlasın.

Selam olsun yurdumun cesur yürekli yiğitlerine, kahramanlarına. Siz sınırlarda, karakollarda bizim için nöbette, bizlerinde yürekleri duaları hep sizlerle.

Arslan, “Gaziler olarak sizlerle gurur duyuyoruz”

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Arslan, “2018 yılına girmemize kısa bir süre kala tüm asker ve güvenlik güçlerimizin yeni yıllarını kutluyorum. Askerlik çok kutsal bir görevdir. Bizler Gaziler olarak sizlerle gurur duyuyoruz. Görevini gece gündüz demeden başarıyla sürdüren siz değerli askerlerimiz tüm dünyaya örnek olacak karakterde ve güçtesiniz. Bizler her zaman sizlerin yanınızdayız.” dedi.

Tülü, “Ordumuz siz Kahraman Askerlerimiz sayesinde hep güçlü kalacaktır”

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü, askerlere şu mesajını yolladı: “Bizler Emekli Astsubaylar olarak siz değerli evlatlarımızın her zaman yanınızdayız. Sizler bizim için çok değerlisiniz. Yüreğimiz her zaman sizlerle atıyor. Ordumuz siz Kahraman Askerlerimiz sayesinde hep güçlü kalacaktır. Bize her ihtiyaç duyduğunuzda bizler sizin yanınızda olacağız. Ülkemizde vatani görevini yapan bütün evlatlarımızın yeni yılını kutluyor, hepinize şimdiden hayırlı teskereler temennimi iletmek istiyorum.”

Engin Albayrak, “Siz Mehmetçiklerimiz emperyalizmin maşası hainlere karşı göğsünüzü siper ediyorsunuz”

Görme Engelliler Bilgisayar Eğitmeni Engin Albayrak, “En zor koşullarda görev yaptığınızı biliyorum,  siz Mehmetçiklerimiz emperyalizmin maşası hainlere karşı göğsünüzü siper ediyorsunuz. 2018 yılının tüm insanlık için huzur getirmesini diler, yeni yılınızı kutlarım.”

Cebeci, ‘Sizlere bir baba gözüyle bakıyorum’

Gölcük Yelken Kulübü Başkanı Zafer Cebeci, “Her şeyden evvel bir baba olarak sizlere baktığımda gözlerim yaşarıyor. Ülkemizin geçtiği zor koşullarda üstlenmiş oldukları zor görev ve sorumluluktan dolayı, ne kadar önemli olduğunuzu düşünüyorum. Ancak sizler için fazla bir şey yapamadığımı düşünüyor, bundan dolayı ezildiğimi hissediyorum. Her vatansever gibi ülkemin tozuna bile zarar gelse, çocuklarımın, askerlerimin gözünde bir damla dahi yaş görsem yüreğim kalkıyor. Yaptıkları görevden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum, iyi ki varsınız diyorum. Hepinizi çok seviyorum.Şimdiden  hayırlı teskereler ve başarılar diliyorum.”

 İsim: Arif ÖZTOK

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.