DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

GÖLCÜK’Ü EL BİRLİĞİ İLE GÜZELLEŞTİRELİM

GÖLCÜK’Ü EL BİRLİĞİ İLE GÜZELLEŞTİRELİM
08.12.2017
774
A+
A-

Kaymakam Altıntaş, Muhtarlar ve Daire Müdürleri ile bir araya geldi

GÖLCÜK’Ü EL BİRLİĞİ İLE GÜZELLEŞTİRELİM

Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş’ın yönetimi doğrultusunda geçtiğimiz gün Gölcük Sanat Galerisi Toplantı Salonu’nda muhtarlar ve daire müdürleri ile toplantı gerçekleştirildi. Kaymakam Altıntaş, Gölcük’te olan sorunları dile getirerek bu sorunlar için çözüm önerileri görüşüldü.

“Çocuklarımız bizim her şeyimiz, geleceğimiz”

Kaymakam Altıntaş toplantıda Gölcük’te sorunları dile getirdi. Kaymakam Altıntaş, “Öncelikle yeni çıkan kimlik kartlarının bir an önce değiştirilmesi gerekiyor. Yine okuma yazma kurslarının Milli Eğitim ve Halk Eğitim tarafından bölgemizde okuma yazma oranlarının artması bizlere gurur veriyor. Halk Eğitim kursları konusunda da bölgemizdeki insanların sosyal, kültürel, ekonomik gelişimlerini sağlamak için gerekli altyapıyı sağlamak ve vermek ihtiyaç sahiplerine böyle imkânlar sunmalıyız. Bu hususta arkadaşlarımızdan destek beklediğimizi hatırlatmak istiyorum. Okul servisleri de önemli bir konu. Çocuklarımız bizim her şeyimiz, geleceğimiz. Çocuklarımızı can ve mal güvenliği içinde seyahat etmesi, okullarına düzenli gelmesi bizlerin ortak sorumluluğudur. Bu servisler hususunda gerektiğinde her zaman duyarlı olmalıyız. Yine bölgemizde muhtaç insanların olmaması halinde kömür dağıtımları sağlanmış durumda. Kömür dağıtımını bitirdik. Eğer açıkta olan kömür alamamış yardıma muhtaç halkımız Sosyal Yardımlaşma birimine giderek sıkıntılarını giderebilirler.

“Kadın Sağlığı Eğitimi projesi hususunda sizlerden destek bekliyoruz”

Hep beraber Gölcük’e sahip çıkacağız. 2017’nin son toplantısını yapıyoruz. Yeni bir yıla hazırlanıyoruz. Şehit ve gazi ailelerine önem vereceğiz. Sık sık her ay şehit ailesi ve yakınlarını ziyaret edeceğiz. Ayrıca önümüzdeki günlerde Vali Hüseyin Aksoy’un Başkanlığında bir toplantı gerçekleştireceğiz. Bu hususta gerekli hazırlıklarımızı yapıyoruz. Bölgemizde bulunan engellilerin tespiti hususunda Sosyal Hizmet Kurumu ve Sağlık Kurumumuz bir çalışma gerçekleştirecekler. Bununla engelli vatandaşlarımızın ilgili birimlere yönlendirilmesi ile arkadaşlarımıza yardım edilmiş olacak. Kadın Sağlığı Eğitimi projesi hususunda sizlerden destek bekliyoruz. Kadın Sağlığı Eğitimi projesinin üstünde durulması da gerekli hassasiyetin sunulması konusunda siz özellikle bayanlarımızdan destek bekliyoruz.

“Donanma Kenti Gölcükümüzü daha güzel bir hale getireceğiz”

Bölgemizde bulunan okulların çevresinde kolluk kuvvetlerimiz ile işbirliği içerisinde olacağız. Okul çevresinde istenmeyen görüntüler olmayacak. Aynı zamanda okul çağında okul zamanında olan çocuklarımızın kafe ve park gibi yerlerde olmaması sağlanacak. Bu hususta ortak bir çalışmalar yürüteceğiz. Gölcük için hepimiz el ele verip yaşadığımız çevre için bölgemiz için çalışmaların en iyisini yaparak bu donanma kentini daha güzel bir hale getireceğiz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.