DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

HAYIRLI OLSUN

HAYIRLI OLSUN

Et Döner Etçi Beyler’de yenir

Bölgemizin tanınan ve sevilen İşadamlarından Tufan ve Recep Ubay’ın işletme sahipliğini yaptığı Etçi Beyler 2 Gölcük Şubesi dün görkemli açılışıyla hizmete girdi.

Nezih mekanıyla beğeni topladı

İşletme Sahipliğini Tufan ve Recep Ubay’ın yaptığı Etçi Beyler kalitesini Gölcük’e taşıdı. Etçi Beyler 2 Gölcük Şubesi geniş mekan, kalite, hizmet ve hijyen özelliğiyle büyük beğeni topladı. İşletme Sahipleri Tufan ve Recep Ubay davetlilerine olan ilgileri de dikkat çekti. Etçi Beyler, nezih bir mekana sahip salonlarıyla misafirler için her şey düşünülmüş.

Açılışa yoğun katılım

İlimizdeki 2. Şubesi Gölcük Sepetli Pınar Mahallesi, Gölcük Yolu üzeri, Oğuz Sokak, No 1 adresinde hizmete giren Etçi Beyler görkemli açılışıyla adeta büyüledi.

Köseköy’de bulunan şubesinde vatandaşların vazgeçilmezi olan Etçi Beyler, Gölcük’te de aynı etkiyi yaratmanın peşinde. Etçi Beyler 2 adıyla Gölcük’te açılan ve görkemli bir törenle hizmete başlayan mekanın açılışına katılım oldukça yoğun oldu. Açılış törenine Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Zekeriya Özak, Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, İl Yöneticileri Orhan Güneş, Temel Erten, AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, AK Parti Gölcük Belediye Meclis Üyeleri, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Mustafa Faruk Keskin, SGK İl Başkanı Nurettin Nacar, Gölcük Emniyet Müdürü Ahmet Yılmaz, İlçe Vaizi Adnan Yıldız, Eski Vali Yardımcısı ve Eski Gölcük Kaymakamı Mustafa Pekdemir, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan, İl STK ve Oda Başkanları, Gölcüklü esnaflar ve çok sayıda Tufan ve Recep Ubay’ın dostları ve davetliler katılım sağladı ve davetli topluluğu işletmecilerin heyecanına ortak oldular.

“Gölcük’te kalitemizle vazgeçilmez olmanın peşindeyiz”

Etçi Beyler 2 Gölcük Şubesi nezih mekanı, kaliteli ortamı, güler yüzlü personeli ve çocuklar için özel oyun grubu yeri ile vatandaşların kısa sürede dikkatini çekecek. İşletme Sahipleri Tufan ve Recep Ubay, ‘Mekanımızın Gölcük’e hayırlı olmasını diliyoruz. Bizlerin hedefi müşterilerimizi kaliteyle buluşturmak. Yani vazgeçilmez olmanın peşindeyiz. Bizler tüm halkımızı mekanımıza davet ediyoruz” dediler.

İl ve İlçe Protokolü başarı temennilerini ilettiler

Kurdele kesiminden önce konuşma yapan Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ve Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, başarılı işadamlarına yeni mekanlarında hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, tebriklerini ilettiler. İşletmenin Kurdele kesimini gerçekleştiren İl ve İlçe protokolü mekanı gezerek, işletme sahipleri Tufan ve Recep Ubay’ın ikramlarını tattılar. Bizde Gazetemiz adına Etçi Beyler ailesine ve Bölgemizin tanınan İşadamları Tufan ve Recep Ubay’a çalışmalarında başarılar diliyoruz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.