DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

HER ŞEY ONLAR MUTLU OLSUN DİYE

HER ŞEY ONLAR MUTLU OLSUN DİYE

Kocaeli Anneleri Derneği, Mete Kasap Izgara’nın desteğiyle yepyeni ve anlamlı bir etkinliğe daha imza attı. Kocaeli Anneleri Derneği ve Mete Kasap Izgara’nın işbirliği sayesinde Kocaeli Bakım ve Rehabilitasyon Aile Danışma Merkezi’nden kimsesiz ve engelli 14 çocuğumuz lezzet dolu ve keyifli bir gün geçirdi.

Bugüne kadar yaptıkları sosyal etkinliklerle adını sıkça duyduğumuz Kocaeli Anneleri Derneği yine kimsesiz çocukların yüzünü güldürdü. Mete Kasap Izgara’da gerçekleşen etkinliğin ev sahibi bu kez Şef Murat Pala idi. Kocaeli Bakım ve Rehabilitasyon Aile Danışma Merkezi’nden gelen yaşları 4 ile 19 arasında değişen 14 çocuğumuz Şef Murat Pala’nın lezzetli hamburger menüsünü yiyerek, mekanda keyifli zaman geçirdiler.

Kocaeli Anneleri Dernek Başkanı Hande Kaya’nın, Dernek Yönetim Kurulu’ndan Seda Hapeloğlu, Serap Korkmaz ve Kocaeli Bakım ve Rehabilitasyon Aile Danışma Merkezi yetkililerinin katıldığı etkinlikte, çocukların gülen yüzü herkesi mutlu etti. Yemek sonrasında bir konuşma yapan Kocaeli Anneleri Dernek Başkanı Hande Kaya: “Bu şekilde yaptığımız sosyal sorumluluk projeleri bizi her zaman mutlu ediyor. Çocuklarımızın yüzü güldükçe bizim de yüzümüz gülüyor. Başta bizlere mekanın açan Şef Murat Pala olmak üzere organizasyona destek olan herkese sonsuz teşekkür ediyoruz” dedi.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.