DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

İlçe yolları yenileme çalışmaları hız kesmiyor

İlçe yolları yenileme çalışmaları hız kesmiyor

Büyükşehir Belediyesi kış mevsiminden sonra Kocaeli’nde yol bakım ve onarım işleri için 2018 ilkbahar aylarına hazırlık yapıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli’de 2018’de Başiskele, Kartepe, Karamürsel, Gölcük ilçelerinin yol bakım ve onarım çalışmaları için ihaleye çıktı. İhaleye 7 firma teklif verdi.

KIŞ SONRASI YOL BAKIM VE ONARIMI

Büyükşehir Belediyesi, kent genelindeki bozulan yolları yeni yılda bakım ve onarımdan geçirmek üzere kolları sıvadı. Bu kapsamda Başiskele, Kartepe, Karamürsel ve Gölcük ilçelerinde asfalt yama ve serim yapım işleri için ihale yapıldı. Yolları tekrar modern hale getirmek üzere gerçekleştirilen ihale kapsamında 35 bin ton asfalt serimi, 10 bin ton asfalt yama ve 12 bin ton plentmiks temel (alt temel malzeme) işleri yapılacak.

FİRMALAR TEKLİFLERİNİ SUNDU

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ihalede 7 firma teklif sundu. En yüksek teklifi 5 milyon 523 bin TL ile Mehmet Aksekili Ispartakule Yapı+TC Altyapı A.Ş. verirken, en düşük teklifi 4 milyon 87 bin TL ile Yalaz İnşaat verdi.

 

Firma Teklif
Yalaz İnşaat 4 milyon 87 bin TL
Gökbeyaz İnşaat 4 milyon 134 bin TL
Elif Öfgeli 4 milyon 281 bin TL
Kulaca İnşaat 4 milyon 372 bin TL
Seven İnşaat 4 milyon 399 bin TL
MF Atılgan İnşaat 4 milyon 992 bin TL
Mehmet Aksekili + TC Altyapı A.Ş. 5 milyon 523 bin TL

 

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.