DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

İstikrarlı oyuncu: Kadir Öge

İstikrarlı oyuncu: Kadir Öge

Kocaelispor’un ligin ilk yarısında en fazla süre alan futbolcusu Kadir Öge oldu.

Kadir Öge, 17 maçın hepsinde 90 dakika sahada kaldı. En az süre alan oyuncuda 100 dakika ile genç oyuncu Onur Öztonga’ydı. Ligin ilk yarısında Yeşil-Siyahlı ekipte, 19 futbolcu forma giydi.

Kadir Öge’den sonra Burak Süleyman oldu
Ligin ilk yarısında hayal kırıklığı yaratan Kocaelispor’da en istikrarlı oyuncuların başında Kadir Öge yer aldı. Tecrübeli isim, 17 maçın tamamında 90 dakika forma giydi. Kadir Öge, 1530 dakika sahada kalarak takımın en istikrarlı oyuncuların başında yer aldı. Kadir Öge’den sonra en çok süre alan oyuncu Burak Süleyman oldu. Burak Süleyman da Kadir Öge gibi 17 maçta oynadı, bu karşılaşmaların 5’inde ikinci yarıda oyundan çıktı. Burak Süleyman’ın oyunda kalması süresi ise 1459 dakika.

Genç oyuncu Murat Başak, 17 maçın 16’sında forma giydi
Yeşil-Siyahlı ekipte, ilk yarısının bir başka istikrarlı ismi de tecrübeli oyuncu Murat Başak oldu. Murat Başak, sadece 4 sarı kart cezalısı durumuna düştüğü Karacabey maçında yoktu,  diğer maçların da hepsinde, 90 dakika sahada kalmayı başardı. 1440 dakika sahada kalan Murat Başak’ı, 1429 dakika ile Sefa Narin izledi. Genç oyuncu da 17 maçın 16’sında oynadı. İlk 3 maçta son dakikalarda oyundan çıkan Sefa, diğer karşılaşmalarda 90 dakika görev yaptı.

Adıgüzel, ligin ilk yarısının son maçı Ankara Adliyespor karşılaşması hariç, diğer tam maçlarda görev yaptı
Bu sezon Kocaelispor’un en başarılı oyuncuları arasında kuşkusuz Fatih Adıgüzel geliyor. Geçen yıl A Takım kadrosuna alınan, hiç süre alamayan genç yetenek, bu sezon defansın sağında görev yaptı. Fatih Adıgüzel, ligin ilk yarısının son maçı Ankara Adliyespor karşılaşması hariç, diğer tam maçlarda görev yaptı. Tekirdağspor, Cizrespor ve Düzyurt maçlarında son dakikalarda oyundan çıkan genç yetenek, 1413 dakika ile takımın en istikrarlı 5’inci ismi oldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.