DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

İSU’DAN GENEL SEKRETER BAYRAM’A “VEFA” PROGRAMI

İSU’DAN GENEL SEKRETER BAYRAM’A “VEFA” PROGRAMI

İSU Genel Müdürü Ali Sağlık, Kurumda on iki yıl Genel Müdür olarak görev yaptıktan sonra Kocaeli Büyükşehir Belediyesi (KBB) Genel Sekreteri olarak atanan İlhan Bayram için “vefa” programı düzenledi. Programda konuşan Genel Müdür Ali Sağlık, ”Genel Sekreterimize, İSU’ da vermiş olduğu emeklere şahsım, kurumum ve Kocaeli halkı adına teşekkür etmek istiyorum. Bu yemek veda yemeği değil bir vefa yemeği olarak kabul edilmesini istiyorum. Yeni görevi olan Büyükşehir Belediyesinde de aynı başarıyı göstereceğine hiç kuşkum yoktur.” dedi.

İzmit Livadi Restoran’ta düzenlenen programa KBB Genel Sekreteri İlhan Bayram, İSU Genel Müdürü Ali Sağlık, KBB Genel Sekreter Yardımcıları Doğan Erol ve Gökmen Mengüç, İSU Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Ark ve Alaeddin Alkaç ile Genel Müdür Yardımcıları, Daire Başkanları ve İlçe Şube Müdürleri ile Özel Kalem Müdürlüğü personeli katıldı.

GENEL MÜDÜR SAĞLIK, “İLHAN BAYRAM, KURUMUN NASIL YÖNETİLECEĞİNİ ÖĞRETTİ”

Yenilen yemeğin ardından konuşan İSU Genel Müdürü Ali Sağlık, “Ben Genel Sekreterimden 2 ay önce İSU’ ya geldim ve aşağı yukarıya 12 yıl beraber çalıştık. İSU’nun bugün ki haline gelmesinde en büyük enerjiyi veren ve bu noktalara taşınmasının başında İlhan Bey geliyor. Bu ekibin hepsinin bu merhalelerde payı var ama neticede her ordunun bir komutanı var, bizim de komutanımız İlhan Beydir.” dedi.

“İlhan Bayram Bey, kamu alanında nasıl çalışılması ve bir işin nasıl ciddiyetle takip edilmesi gerektiği, başlanılan projelerin tarih ve saatine kadar nasıl bitirileceğini öğretti. Bu projelerin inşaat aşamasında istisnasız sahada olduğunu biliyorum. Yani bir kurum nasıl yönetilmesi gerekiyorsa bize çok şey öğretti.” ifadelerini kullanan Genel Müdür Sağlık, “Genel Sekreterimize İSU’ da vermiş olduğu emeklere şahsım, kurumum ve Kocaeli halkı adına teşekkür etmek istiyorum. Bu yemek veda yemeği değil bir vefa yemeği olarak kabul edilmesini istiyorum. Yeni görevi olan Büyükşehir Belediyesinde de aynı başarıyı göstereceğine hiç kuşkum yoktur. Büyükşehir Belediyesi bugün Türkiye’nin örnek bir Büyükşehir Belediyesidir. Genel Sekreter Yardımcılarıyla beraber bu sorumluluğa büyük katkıları olacaktır. Biz bu kentte yaşıyoruz. Ne yapıyorsak kendimiz için yapıyoruz, bizden sonraki nesiller için yapıyoruz. O nedenle biz en iyisini yapacağız. Bundan sonra İlhan beyden aldığımız bayrağı daha da ilerilere taşımak için gayret sarf edeceğiz. Bu enerji, bu sinerji, bu arkadaşlık, bu bağ bizde var. İnşallah aynı şekilde devam eder. Bu bağ, enerji ve sinerji Büyükşehir’e de yansıyacaktır. Kendisine bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum.“ dedi.

 GENEL SEKRETER BAYRAM, “KURUMLAR GELECEĞE GELENEKLERİ İLE TAŞINIRLAR”

Düzenlenen programdan ve iyi niyet temennilerden dolayı teşekkür eden Genel Sekreter İlhan Bayram,” Aslında biz bir ekip çalışması yaptık; hepinizin katkısı var. Kurum bugün hakikaten güzel bir yerde, biz bundan gurur duyuyoruz. ”dedi.

Kurumların geleceğe gelenekleri ile taşındığını ifade eden Genel Sekreter Bayram, “Kurumlar, insanların yönettiği ve geliştirdiği yerlerdir. Bu kurumlara değer katan da oradaki insanların durumu vaziyeti ve katkısıdır. Kurumlar, geleceğe gelenekleri ile taşınıyorlar. İSU’ da bir gelenek oluşturmaya çalıştık. Öncelikle yapılacak işlerde bir gönül katkısı olması lazım. Sadece işimi yapayım, akşam 5’te gideyim olmamalı. O anlayışla kurumlar bir yere varamaz, bir fedakârlık lazım. Yönetim kademesine getirilecek arkadaşlarda insanı vasıflar, her şeyin başında sağlam bir karakter ve bilgi olması gerekir. Adaletin olmadığı yerde hiç bir şey olmaz, huzurun olmadığı yerde hiçbir şey olmaz. Kurumlar yöneticileri ve yönetim anlayışı ile şekilleniyorlar. Özellikle genç personele ve kaliteli personele sürekli yatırım yapmalısınız. Gençlerin önünü açmak gerekir. Ben Büyükşehir de benzer şeyleri yapmaya çalışıyorum. Görevde yükseltirken, kesinlikle liyakat, karakter, başarıyı ön plana alın.” tavsiyelerinde bulundu.

“İSU işletmeci ve ihtisas kurumudur” ifadelerini de kullanan Genel Sekreter Bayram, sözlerini şöyle tamamladı, ”İsterim ki İSU, hep bir marka bir yıldız olarak olması gereken yerde olsun. Buna da inanıyorum, gayet de iyi gidiyorsunuz. Moralinizi bozmayacaksınız. Her değişim de ufak tefek sancılar olur, yönetimde kaymalar olur, bunlar olağan şeyler, olacak. Belirttiğim kriterlere dikkat edersiniz sıkıntı çekmezsiniz, daha iyi noktalara gelirsiniz. Katıldığınızdan dolayı teşekkür ederim. Rabbim hepinize sağlık sıhhat versin; olduğunuz yerde huzur versin. Evinizde ocağınızda işinize çoluk çocuğunuzla hayırlı sağlıklı bir ömür nasip etsin. Allah hepinize hayırlı bir çalışma ortamı, güzel bir hayat nasip etsin.”

Yapılan konuşmaların ardından Genel Müdür Ali Sağlık, yaptığı hizmetlerden dolayı Genel Sekreter İlhan Bayram’a saat, Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Ark’ta kalem hediye etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.