DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

KARTEPE’DE GELENEKSEL HAMSİ FESTİVALİ

KARTEPE’DE GELENEKSEL HAMSİ FESTİVALİ

Başkanlar Hamsi Festivali’ne katıldı

 Kartepe Ağasar Kültür Yaşatma ve Yardımlaşma Derneği’nin geleneksel hamsi festivalinde 600 kg hamsi tüketildi.

Kartepe Ağasar Kültür Yaşatma ve Yardımlaşma Derneği’nin 6’ncısı düzenlediği Geleneksel Hamsi Festivali Uzuntarla İbrikdere Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirildi. Dernek Başkanı Münin Karagöz başkanlığında düzenlenen festivale AK Parti Milletvekili Sami Çakır, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez ve AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Mustafa Kocaman, STK, parti temsilcileri ve davetliler katıldı.

BAŞKAN ÜZÜLMEZ TEBRİK ETTİ

Ağasarlı hemşehrilerini bu anlamlı etkinliğinde yalnız bırakmayan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, programa katılan vatandaşlarla bir araya geldi. Etkinliğe katılan hemşehrilerine tek tek hatır soran Başkan Üzülmez, Kartepe’deki kültür mozağine katkı veren dernek yönetimini de gerçekleştirdiği böylesi güzel ve başarılı etkinlik için tebrik etti.

KATKI VERİYORUZ

Kartepe Ağasar Kültür Yaşatma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mümin Karagöz “Festivalimiz ile birlik ve beraberliği kaynaşmayı sağlıyoruz. Asıl amacımız ilçemizin tanıtımına katkı vermektedir. Bu festival ile birlikte yeni dostluklar sağlanmaktadır. İlçemiz turizm bakımından en zengin ilçelerden biridir. Bu zenginliğe bizlerde elimizden gelen katkıyı vermeye çalışıyoruz” dedi.

BAŞARILI ORGANİZASYON

Geleneksel Hamsi Festivali’ne katılan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez “Kültürümüzün tüm örneklerinin ve özelliklerinin yaşandığı ve yaşatıldığı böylesi güzel ve başarılı organizasyonlarda insanları bir araya getirmek meşakkatli bir iştir. Bu işin lokomotifliğini üstlenen arkadaşlar büyük fedakarlık yapmaktadırlar. Bu fedakarlık hem maddi hem de manevidir. Katılımın bu kadar yüksek olması bu işin ne kadar başarılı olduğunu göstermektedir” ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.