DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

KARTEPE´NİN ÖDÜLLÜ PROJESİ

KARTEPE´NİN ÖDÜLLÜ PROJESİ

KARTEPE´NİN ÖDÜLLÜ PROJESİ

MOBİL TURİZM REHBERİ TURİSTLERE YETER

Kartepe Belediyesi’nin ödüllü projelerinden biri olan “Mobil Turizm Rehberi” büyük ilgi görüyor. İlçedeki turizm sektöründe faaliyet gösteren bütün iş yerlerinin yer aldığı, ilçeyi ziyaret edecek misafirlere kolaylık sağlamak amacıyla hazırlanan “Mobil Turizm Rehberi” özellikle yoğun kış turizmi sezonunda daha çok kullanılıyor.

Kartepe Belediyesi Marmara Belediyeler Birliği (MBB) tarafından düzenlenen Altın Karınca Belediyecilik ödülleri 2016 yarışmasında “Kurumsal yönetim ve gelişim” kategorisinde ödülde kazanan “Mobil Turizm Rehberi” ilçedeki işletmeler ile Kartepe’yi tercih edecek ziyaretçileri sanal ortamda buluşuyor. Kartepe Belediyesi, eşsiz doğa güzelliklerine sahip ilçenin turizm konusunda faaliyet gösteren işletmelerin her birinin ayrı ayrı mobil tanıtım uygulaması yapmasına gerek kalmadan tüm işletmeleri tek çatı altında toplayarak kurumsal ve bütünsel bir tanıtım hizmeti de sunuyor.

 

TÜM IOS VE ANDROİD CİHAZLARDA KULLANILABİLİR

İşletmeleri tek tek ziyaret ederek programı tanıtan belediye ekipleri, iş yerlerinin kendilerine ait tanıtım, iletişim, navigasyon ve varsa sloganları ve logolarını alıyor. Bu verileri kategorize ederek uygulama yazılımına yüklemeye devam ediyor. Uygulama, Mobil piyasasının hakimi olan IOS ve ANDROİD sürümlerinde hizmet veriyor. Uygulama yazılımı hem Google Play hem de Apple store mağazalarında yayınlanıyor.

KARTEPE TURİZMCİSİNE DESTEK

Konaklama, gastronomi ve bilimum aktivitelerin yer aldığı kategorilerle ziyaretçilerin ilgi alanına göre seçim yapma imkanı sunulan uygulamanın tanıtımı da geniş bir yelpazede yapılıyor. Uygulama aygıtını indiren misafirler Kartepe’deki bütün yeme içme, konaklama ve diğer eğlence yerlerine kolaylıkla ulaşabiliyor. Uygulamanın en önemli özelliği misafirlerin gitmek istedikleri noktaya bir tık ile navigasyonla ulaşması sağlanıyor. Navigasyon sayesinde en doğru yoldan ve en kısa zamanda diledikleri yerlere ulaşacak misafirlerin zaman kaybı yaşamasının da önüne geçiliyor.

ÜZÜLMEZ, TEKNOLOJİYİ ESKİMEDEN KULLANIYORUZ

Kartepe Belediyesi’nin, “Mobil Turizm Rehberi” uygulamasını dışarıdan destek almadan kendi öz kaynaklarıyla yaparak hizmete sunması ayrı bir başarı olarak görülüyor. Kartepeli işletme sahipleri tarafından büyük takdir gören proje için Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “Kartepemiz turizmin dev markalarından biri olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Sanayinin başkenti olan Kocaeli’de turizmin lokomotifi Kartepe olacaktır. Dünya genelinde bir çok kayak merkezi ile yarış halinde olan tesisler Kartepemizde bulunmaktadır. Turizmle ilgili kaleme alınan bütün yayınlarda ilçemiz muhakkak yer almaktadır. Kendi öz kaynaklarımızla hazırladığımız “Mobil Turizm Rehberi” uygulamamızda Kartepe turizmine ayrı bir ivme kazandırmıştır” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.