DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Kaymakam Altıntaş ve Başkan Ellibeş’ten Engelli Vatandaşlara Ziyaret

Kaymakam Altıntaş ve Başkan Ellibeş’ten Engelli Vatandaşlara Ziyaret
24.12.2017
840
A+
A-

Kaymakam Altıntaş ve Başkan Ellibeş’ten Engelli Vatandaşlara Ziyaret

Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu bedensel engelli vatandaşlara ziyaretlerde bulundular.

İlk olarak İhsaniye mahallesinde oturan 5. sınıf öğrencisi Selim Gül’e giden protokole İhsaniye Orta Okulu Okul Müdürü Gaye Sakızlıgil ve öğretmenleri de eşlik etti.  Ardından İpekyolu mahallesinde oturan Rotterdam Okulu’nda 1. Sınıf öğrencisi olan Zeynep Sevgi’ye giden protokol yapılan bu ziyaretlerin manevi olarak ailelere güç verdiğini belirttiler.

Başkan Ellibeş kısa bir açıklamada bulunarak “Şüphesiz ki engellilerin sorunu sadece kendilerini ve onların yakın çevresini ailelerini ilgilendirmiyor. Engellilerin sorunu aslında tüm toplumu ilgilendiriyor. Bu anlayış doğrultusunda da devletimiz, hükümetimiz son yıllarda çok ciddi önlemler aldı. Çok ciddi adımlar atıldı ve düzenlemeler yapıldı. Sadece Dünya Engelliler Gününde değil her zaman engelli vatandaşların yanında olduklarını ve bundan sonra da olacaklarını ifade etti” dedi.

Kaymakam Altıntaş “Bizim ailelerden isteğimiz, engellileri bir külfet olarak değil de bir nimet olarak görmeleridir. Engellilerimiz Yüce rabbimizin bize bir emanetidir. Sağlıklı insanların da aynı zamanda bir engelli adayı olabileceği gerçeğini göz ardı etmemeliyiz. Bizler ilçemizdeki engelli vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret ederek hatırlarını sormak, yanlarında olduğumuzu bildirmek istedik” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.