DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

KEDFE ‘den Özak’a ziyaret

KEDFE ‘den Özak’a ziyaret

Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Zekeriya Özak makamında Kocaeli Erzurum Dernekleri Federasyonunu ağırladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Zekeriya Özak makamında 6. Genel Kurul’da seçilen Kocaeli Erzurumlu Dernekler Federasyonu başkanı Tekin Dursun ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı. Yeni yönetim kurulunu kutlayan Başkanvekili, yönetim kurulu üyelerine başarılar diledi.

BAŞARILAR DİLERİZ

Gerçekleştirilen ziyarette yeni görevlerini tebrik eden Başkanvekili Zekeriya Özak ‘’ Yönetim kuruluna yeni dönemde başarılar dilerim. Biz Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak Sivil Toplum Kuruluşlarımız ile birlikte hareket ediyor ve çok değer veriyoruz. Sizlere yeni yönetimde başarılar diliyor, görevinizin kentimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum ‘’ dedi.

BÜYÜKŞEHİR’E TEŞEKKÜR EDERİZ

Yeni yönetim olarak Başkanvekili Zekeriya Özak’a ziyarette konuşan KEDFE başkanı Tekin Dursun ‘’Biz Kocaeli’de ikamet eden Erzurumlular olarak bu kentte yaşamaktan ve kendi kültürümüzü burada yaşatmaktan gurur duyuyoruz. Türkiye farklı kültürlerin bir çatı altında yaşadığı çok renkli bir ülke. Biz de yönetime girerek Erzurum ile Kocaeli arasında bir köprü olmaya çalışacağız. Öte yandan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne de her zaman bizim yanımızda olduğu için teşekkür ederiz’’ diyerek sözlerini tamamladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.