DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

KOCAELİ PARİS’TEN DAHA GÜZEL

KOCAELİ PARİS’TEN DAHA GÜZEL

Karaosmanoğlu, AK Parti Gölcük Teşkilatı’na iade-i ziyarette bulundu

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu dün AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatına iade-i ziyarette bulundu. Başkan Karaosmanoğlu Kılıçdaroğlu’nun Gölcük’ten yaptığı, ‘Kocaeli’yi Paris’ten güzel yaparız’ sözlerine, ‘Kocaeli zaten Paris’ten daha güzel’ diyerek yanıt verdi.

Geçtiğimiz hafta Başkan Alp ve Yönetimi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu ziyaret etmişti. başkan Karaosmanoğlu dün iade-i ziyarette bulunarak Başkan Alp ve Yönetimine ziyarette bulundu.

Alp, “Değerli Başkanımız siyasetteki ve görevindeki tecrübeleriyle bizlere her zaman örnek oluyor”

Başkan Alp, Karaosmanoğlu’na ziyaretinden ötürü teşekkürlerini dile getirerek, duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Alp, “Siyasetteki tecrübeniz ve çalışmalarınızla bizlere her zaman örnek oluyorsunuz. Mesela KOMEK ile hanım kardeşlerimize çok önemli çalışma fırsatında bulunuyorsunuz. Bugünkü ziyaretinizden çok mutlu olduk. Siz değerli başkanıma sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

Karaosmanoğlu, “KOMEK vatandaşlar için büyük değer”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, ziyarette yaptığı açıklamada şu sözleri dile getirdi: “Bizim öyle bir liderimiz var ki milletini seven, milletini düşünen bir lider. Bu yüzden bizler her zaman daha çok çalışmak zorundayız. Sizlerin bahsettiği gibi KOMEK çok büyük bir yapı oldu. Bize KOMEK’in yıllık gideri 25 milyon TL’yi buluyor. Sadece spor konusunda 125 Eğitmenimiz var. KOMEK halkımızın çok değer verdiği ve önemsediği bir kurum oldu.”

Bizler Atatürk’ün yolundayız

CHP liderinin Kemal Kılıçdarıoğlu’nun Kocaeli’yi Paris Yapacağım şeklindeki söylemine cevap verdi ve şu sözleri söyledi: ‘Kocaeli şu anda Paris gibi. Kılıçdaroğlu Kocaeli’yi bilmediği için boşuna sallıyor. Kocaeli Paris’ten daha güzel olma yolunda ilerliyor. Bizler Atatürk’ün yolundayız. Atatürk çağdaş, modern yolun takip edilmesini istiyordu. Bizler bunu yapıyoruz. İnanıyorum ki Kocaeli Paris’ten daha da güzel olacak’ dedi.

Bizlerden yardım bekleyen vatandaşlarımızı yalnız bırakmayız”

Ziyaret esnasına İzmit’te mendil satan bir kadın Başkan Karaosmanoğlu’nu arayarak, yardım istedi. Başkan Karaosmanoğlu arayan kadının kendisine mendilini Zabıta ekiplerinin gösterdiği yerde satmasını istedi. Başkan Karaosmanoğlu, ‘Bizlerden yardım isteyen halkımızı yalnız bırakamayız. Bizler her zaman vatandaşlarımızın yanındayız’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.