DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy yeni yıl mesajı yayınladı

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy yeni yıl mesajı yayınladı
31.12.2017
752
A+
A-

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy yeni yıl mesajı yayınladı

Vali Hüseyin Aksoy Yeni yıl mesajı yayınladı. Vali Aksoy mesajında 2018 yılının sağlıklı, huzurlu ve mutlu geçmesi dilediğini ifade etti.

Vali Aksoy, mesajında, “Değerli Kocaelili Hemşehrilerim;İlimiz ve ülkemiz için önemli gelişmelerin yaşandığı bir yılı daha geride bırakıyor, umutlarımızı ve heyecanımızı canlı tutarak, hep birlikte yeni bir yıla siz değerli Kocaelililerle birlikte girmenin mutluluğunu yaşıyorum.Öncelikle 2018 yılının, ülkemiz, milletimiz, tüm insanlık için hayırlı bir yıl olmasını, yeryüzünde barışa, dostluğa, dayanışmaya vesile olmasını diliyorum.Yeni yılın önceki yıllardan daha bereketli, huzurlu, sağlık ve mutluluk içinde geçmesi, güzellikleriyle unutulmayacak bir yıl olması gönülden temennimizdir. Umutlarımız, beklentilerimiz ve ulaşmak için çaba gösterdiğimiz hedeflerimiz, gelecekle aramızda en güçlü bağdır. Geleceğe olan inancımızı ve umudumuzu yitirmemeli, daha iyiye ulaşmak için daha çok çalışmalıyız. Güçlü bir Türkiye için birey olarak hepimize düşen sorumluluk ve görevler vardır.Milletimizin sağduyusu, özverisi ve sorunların aşılması yolunda gösterdiği birlik ve dayanışma, güçlü Türkiye’nin en önemli güvencesidir. Dünyada yaşanan kan, gözyaşı ve şiddet olaylarının dinmesini ve insan hakları ihlallerinin yaşanmadığı, huzur dolu bir dünyaya ulaşmamız en büyük temennimizdir.Ülke ve millet olarak amacımız, bu güzel vatan toprakları üzerinde, bu şanlı bayrağın altında el ele, omuz omuza, gönül gönüle ve kardeşçe huzura, barışa olan inancımızı tazeleyerek, ülkemizi ve Kocaeli’yi hak ettiği noktaya taşımaktır. Milletimize, devletimize, geleceğimize ve kendimize güven, bütün bu zorlukları aşmaya yetecektir. Bu duygu ve düşüncelerle;  2018 yılının birlik ve beraberlik içinde,  milletimiz, ülkemiz, kentimiz ve bütün insanlık için üzüntü ve felaketlerden uzak, sağlık, mutluluk, barış ve huzur dolu bir yıl olmasını diliyor,  yeni yılınızı içtenlikle kutluyor, selam ve saygılarımı sunuyorum.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.