DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Körfez’de, Gazeteciler Günü çim halıda maçla kutlandı

Körfez’de, Gazeteciler Günü çim halıda maçla kutlandı

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, 16 Ocak Basın Onur Günü etkinliklerinde ilimiz gazetecilerini ağırladı.

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol’un da katıldığı etkinlikte gazeteciler, İlçe Protokolü ile çim halıda maç yaptı. Eski FIFA Kokartlı Hakemimiz Mustafa Çulcu’nun yönettiği karşılaşmalar oldukça eğlenceli geçti.

KADIN GAZETECİLERDE OYNADI
Körfez Belediyesi’nin organize ettiği etkinliğe Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can da katıldı. İlimizde faal gazetecilik yapan isimler, İlçe Protokolü ile oynadığı çim halı müsabakası çok zevkli geçti. Bu maçtan önce de kadın gazetecilerde forma giyip, maç oynadılar. Kocaeli Gazeteciler Cemiyet Başkanı Çetin Gürol “Cemiyetimiz ve gazeteci emektar arkadaşlarım ile böylesi bir organizasyonda yer almak gurur vericidir” dedi.

CAN VE BARAN, GAZETECİLERİ KUTLADI
Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can da Basın Onur Gününü kutladı. Can, “Ne kadar enerjisi yüksek, ne kadar güzel bir ortam var burada. Çok değerli bir meslek icra eden gazetecilerimizin günleri kutlu olsun” dedi. Ev sahibi Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ise “Saygıyı fazlası ile hak eden, bu kutsal bir mesleği en iyi şekilde yaparak toplumu bilgilendiren değerli gazeteci dostlarıma ve başkanımız Çetin Bey’e buralara teşrif ettikleri için teşekkür ediyor, görevlerinde kolaylıklar diliyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.