DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

KÜRT AHMET VEFAT ETTİ

KÜRT AHMET VEFAT ETTİ

Herkes O’nu çok severdi

İlimizin ve ilçemizin saygın isimlerinden birisi olan ve Sanatçı Toygar Işıklı’nın  babası Ahmet Işıklı, geçtiğimiz akşam vefat etti. Işıklı’nın vefatı bölgemizde derin üzüntüye neden oldu. Ahmet Işıklı’nın cenazesi dün İkindi Namazına müteakiben Değirmendere Merkez Camii’nde kılınarak, Değirmendere 17 Ağustos Mezarlığı’na defnedildi.

Kıbrıs Gazisiydi

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Başkanı Mehmet Arslan, yaptığı açıklamada Kıbrıs Gazisi Ahmet Işıklı’nın dernek üyesi olduğunu belirtti. Kıbrıs Barış Harekâtı’nda Astsubay olarak görev yaptığını ve bu harekât sırasında batan TCG Kocatepe Gemisinden sağ kurtulduğunu dile getiren Arslan, ayrıca Ahmet Işıklı’nın TSK’daki görevini Emekli olana kadar sürdürdüğünü belirtti.  

Işıklı ailesinin dostları ve sevenleri cenazeye katılım sağladı

Cenaze törenine, Gölcük Donanma Komutanı Koramiral Ercüment Tatlıoğlu, Dz. Ana Üs Komutanı Tuğamiral M. Baybars Küçükatay, Gölcük Kaymakam Vekili Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Ünlü Dizi Oyuncusu Engin Akyürek, Yapımcı Kerem Çatay, Poll Production Sahibi ve Yapımcı Polat Yağcı, Kıbrıs Gazileri, İlçe Jandarma Komutanı Bnb. Burçak Kırca, Emniyet Müdürü Ahmet Yılmaz, CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri ve Yönetimi, Siyasi parti temsilcileri, ilçemizin STK ve Dernek Başkanları ile Işıklı ailesinin çok sayıda dostları ve sevenleri katılım sağladı.

Sanatçı Toygar Işıklı’nın babasıydı

Ahmet Işıklı 70 yaşında evli ve 2 çocuk sahibiydi. Işıklı’nın cenazesi dün İkindi Namazı’na müteakiben Değirmendere Merkez Camii’nde kılınarak, gerçekleştirilen askeri tören sonrasında Değirmendere 17 Ağustos Mezarlığı’na defnedildi. Gölcük Haber Gazetesi ailesi olarak Merhum’a Allah’tan rahmet, Işıklı ailesine ve dostlarına sabırlar diliyoruz.

İsim: Serap DURUKAN

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.