DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

MEŞE PALAMUDU TOPLADILAR

MEŞE PALAMUDU TOPLADILAR

Gölcük Rheiland Pfalz İlkokulu öğrencileri doğa ile tanıştı

Erozyon haftası nedeniyle Gölcük TEMA Vakfı etkinlik düzenledi. Gölcük Rheiland Pfalz İlkokulu Hisareyn’de meşe bahçesinde meşe palamudu topladılar.

Doğada harika bir gün geçirdiler

Veli Melek Cinemre, öğrencileri ve TEMA Vakfı gönüllülerini evinde ağırladı. Evde TEMA eğitimi ve torundan babaanneye eğitim verildi. Gölcük TEMA Vakfı sorumlusu Melahat Aşıkoğlu, Şevkiye Uğur ve İlkay Küçük, Gölcük Rheiland Pfalz öğrencileriyle bir araya gelerek hem eğitimde bulundular hem de birlikte meşe palamudu toplayarak doğada harika bir gün geçirdiler.

Özden, ‘’ Fidan diken eller erozyonu önler’’

3-C sınıfı Öğretmeni Derya Özden bu etkinliği düzenleyen TEMA Vakfına ve veli Melek Cinemre’ye misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederken konuşmasına şöyle devam etti; ‘’Amacımız öğrencilerimize doğa sevgisini yaşatmak ve kazandırmaktı. Bunu da başardığımızı düşünüyorum. Çocuklarımızla doğada beraber zaman geçirdik. Onların yararına çalıştık, bu nedenden dolayı çok mutluyum. Fidan diken eller erozyonu önler’’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.