DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

‘’Milletimizin bekası için şehit ve gazi olanlara minnettarız’’

‘’Milletimizin bekası için şehit ve gazi olanlara minnettarız’’
27.12.2017
789
A+
A-

Başkan Karaosmanoğlu, Polis Eşleri ve Emekli Astsubaylar İzmit Şubesini makamında ağırladı.

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Sivil Toplum Kuruluşlarıyla olan görüşmelerini Polis Eşleri Derneği Başkanı Aliye Denizci ve Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği İzmit Şube Başkanı Tuğrul Büvet ile yönetimlerini makamında konuk etti. Milletimizin bekası ve huzur içinde yaşaması için gece gündüz demeden çalışan, bu uğurda vurulup gazi olan, vatan ve millet uğruna can verip en yüksek makam olan şehitlik mertebesine ulaşan şehitlerimizin aziz hatıralarına minnettarız. Ruhları şâd olsun” dedi.

2023 VE 2071 HEDEFLERİNE ANCAK BU ŞEKİLDE ULAŞABİLİRİZ

Gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında dernek yöneticilerinden bilgi alan Karaosmanoğlu, görüşmelerde milletimizi yeniden dünyaya öncü ve örnek bir hale gelmesinden rahatsız duyan batılılara rağmen geleceğin neslini yetiştirmede hep birlikte hareket etmeliyiz vurgusu yapan Karaosmanoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak bütün gayretimiz ve çalışmamız bunun içindir. Sayın Cumhurbaşkanımızın koyduğu 2023 ve 2071 hedeflerine ancak bu şekilde ulaşabiliriz. Bu nedenle gençlerimize dönük birçok örnek proje ortaya koyuyoruz” diye konuştu.

KÜLTÜRLER TOPLUMLARIN AYNASIDIR

Bizler milleti gerçekten millet yapanın ve o milletin temel bütünlüğünü sağlayan en önemli simgenin milli kültür olduğunun bilincindeyiz vurgusu da yapan Karaosmanoğlu, “Kültürler toplumların aynasıdır. Bu nedenle STK’larımıza büyük görev düşmektedir. Fikir ve proje üretmede onlara yardımcı olmak için Sivil Toplum Merkezimizi faaliyete aldık. Dernek ve vakıflarımız burada rahat bir şekilde çalışmalarını yapmasını sağlamak için elimizden geleni yapıyoruz” diyerek sözlerini tamamladı. Görüşmeler karşılıklı fikir alışverişinin ardından sona erdi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.