DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Nusretiyespor takıldı, Derbentspor galip oldu

Nusretiyespor takıldı, Derbentspor galip oldu

Süper Lig’in ikinci yarısı A Grubu maçları ile start aldı. Ligin ilk yarısını zirvede tamamlayan Nusretiyespor ile takipçisi Derbentspor, ikinci yarıya sahalarında oynadıkları maçlarla başladı.

Nusretiyespor, son dakikalarına 2-1 yenik girdiği maçta İhsaniyespor karşısında bir puanı zor kurtardı. Derbentspor ise Nusretiyespor’un puan kaybettiği haftada Arapçeşmespor’u 2-0 yendi, puan farkını 1’e indirdi.

Nusretiyespor oyunu rakip sahaya yıktı
Süper Lig A Grubu’nun zirvesinde yer alan, şampiyonluğunda en güçlü iki adayı konumunda bulunan Nusretiyespor, sahasında İhsaniyespor’u konuk etti. Maça çok hızlı başlayan ev sahibi ekip ilk 10 dakikada net fırsatlar buldu, Fatih Örsoğlu’nun attığı golle de 1-0 öne geçti. Golden sonra İhsaniyespor oyunda dengeyi kurdu, rakip kalede baskılı oynadı. Rüstem’in attığı gollerle de devreyi 2-1 önde bitirdi. İkinci yarıda Nusretiyespor oyunu rakip sahaya yıktı, bitime iki dakika kala Emre’nin attığı golle de eşitliği sağladı.

Derbentspor, maçtan 2-0 galip ayrıldı
A Grubu’nda şampiyonluğun diğer iddialı takımı Derbentspor, Nusretiyespor’un puan kaybından sonra çıktığı maçta Arapçeşmespor karşısında maça çok hızlı başladı. Maçın hemen başında da 1-0 öne geçen Derbentspor, maçtan 2-0 galip ayrıldı, zirve ile puan farkını 1’e düşürdü. Grupta üst sıraları zorlayan Güneşspor, Denizliköyüspor deplasmanında 4 kez geriye düştüğü maçta, 4 kez eşitliği sağladı, 4-4 biten maçta izleyenler hem futbola, hem de gole doydu. Düşme hattında Hereke Yıldızspor ise Çınarlıspor’u 2-1 yendi, umutlarını gelecek haftaya taşıdı.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.